Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
İSTİĞFAR ETMEK

İnsanın rüyada istiğfarı, yani tövbe edip af dilemesi, rızkının bolluğuna işarettir. Bir kimsenin namazının dışında yaptığı istiğfarları, ömrünün uzun olmasıdır.

İstiğfar, yardıma ve belay ı def etmeye yorumlanır.

Rüyada kendisini istiğfar ediyor görse, Allah (C.C) onun günahlarını affeder ve ona mal, evlad ve cennet ihsan eder. Kendisini, istiğfar edilen mecliste susuyor gören kimse münafıktır.

Kendisini, Allah’a istiğfar ettiğini gören kimse helal mal ve evlada sahip olur. Namazını bitirdikten sonra kıbleye karşı istiğfar ettiğini gören kimsenin duası kabul edilir.

Kıbleden başka yöne doğru olduğunu gören bir günah işler ve ondan tövbe eder.


Cevap: Rüyada İstiğfar görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada istiğrafi ettiğini görmek yapmış olduğun günahların af edilerek bolluk ve bereketin geleceğine fakat bu günahların af edilmesi için Allah’a olan görevlerini tam anlamıyla yerine getirmen gerektiğine işaret eder.


rüyada tövbe etmek imam nablusi, rüyada tovbe etmek islami, rüyada tevbe istigfar getirmek imam nablusi

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();