Anasayfa
10 Ekim 2021, 7:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KANSER

Rüyada kanser olduğunu görmek, endişeye ve kuruntuya işaret olduğu gibi, fazla duygusal olan insanlar için hayatın kolaylaşmasına da yorulur.


Cevap: Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kanser olduğunu görmek sıkıntılı bir sürec içine gireceğinize ve bu sıkıntılı günlerinizin karşılığını mal ve mülk olarak alacağınıza ve kendinizi etrafınızdaki insanlara ispatlamak için bir çok faaliyetlerde bulunacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Karaciğer görmek (İmam Nablusi)

Diş,Kanser,Cami

Kayıtsız Üye
Rüyamda diş doktoruna gidiyorum dişin dolgu olcak deyip bazı uygulamalar yapıyor ve göğüsünde kötü bişeyler var diyor kitle gibi meme kanseri olduğumu öğreniyorum veya düşünüyorum tam hatırlamıyorum onu. Neyse sonra camiye gidiyorum namaz için bu arada cami içinde telefonda anneme meme kanseri olduğumu söylüyorum sonra kendimi tekrar dişcide görüyorum dolgu yerine dişi çekmeye çalışıyor ve kalbimi Defibrilatör denen elektroşok cihazıyla kalbimi çalıştırmaya çalışıyor ve sonunda çalıştırıyor bunun tabiri nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada köprü görmek

Yorum: Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Uyarı niteliğinde olan bu rüyanın bazı konularda önlem alman ve tedbiri elden bırakmaman adına bazı çözümler bulman gerektiğine, sorun veya başa geleceklerin büyümesi ile içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet ederken hastalar için ise şifa bulamaya işarettir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun ve Keçi Sağmak görmek (İmam Nablusi)

hlm
merhaba rüyamda evdeyim bir türlü çıkamıyorum dışarı , boş kalmasın die sonra annem gelio dışarı çıkıorum,yolda yürüyorum bir silindir gibi bir yapının içine giriyorum geniş bir yer içi beyaz boyanmış yukarda aşağı mavi merdivenler var sağlam duruyolar ben bir tanesine çıkmak istiorum,bir bakıyorum merdiven sağlam deyil düşebilirim sonra beyaz sakallı kavuklu gözleri kapalıydı sanırım beyaz yüzlü bir amca bana biz daha günahlarımızın hesabını veremioruz sen haram paranın hesabını nasıl vericeksin dio sonra ordan ayrılıyorum ,eve geliyorum ablam bir kanepede annem diğerinde ablam ağlamaya başlıo dio iki haftadır hastanedeyiz, annem dio karaciğerim tamamen bitmiş ölücem dio hepimiz ağlamaya başlıyoruz …..bu kadar,kısa bir zaman önce bide babamın mide kanseri olduğunu görmüştüm onunda artık yapılcak bir şey kalmadı diolardı rüyamda yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Kireç görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Bazı alimler bu rüyayı tersi şekilde tabir eder. Bazıları ise olumsuz olarak tabir eder. Mutluluk verici haberler, neşe içinde geçecek ve ailenle geçireceğin uzun ömre delalet ettiği gibi kısa sürecek olan tatsız bir duruma da delalet eder. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahkaha görmek (İmam Nablusi)

rüyada kanser olduğunu görmek nablusi, rüyada kanser, rüyada kanser

Bu kategoride yer alan Rüyada Kavga Etmek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kanser görmek (İmam Nablusi)