Haksız Kazanç Ne Demektir?

Haksız Kazanç Ne Demektir?

@hmet
Haksız kazanç nedir, Haksız kazanç ne demek? Kısaca bilgi.

Modern hukuk literatüründe, haksız iktisap, sebepsiz zenginleşme, sebepsiz iktisap tabirleriyle de ifade edilen haksız kazanç, hukukî bir sebebe dayanmaksızın bir şahsın mal varlığının, başka bir mal varlığı aleyhine çoğalması demektir.


Haksız Kazanç

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Karı koca çalışan insanlarız evlilik birliğimiz süresince maaş kartım elindeydi. Beraberce biriktirip ev aldık. Pahalı olanı onun üzerine biraz düşük olan benim üzerime aldı. 25 sene sonunda eşim beni aldattı. Şuan boşanma olmadı. Kendi üzerindeki bütün mal varlığını onun üzerine verdi. Mal paylaşımında benimkilere ortak olacakmış. Sorum ben zorluklar çekerek kazandığımız bu mallar 3 kişiye helal olur mu?ben haram ediyorum. Çünkü o kadın hiç çaba sarf etmeden haksız kazanç elde etmiş oluyor.


haksız kazanç nedir, haksız kazanç, hakısız kazanc nedir

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();