Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda geçen hafta hocamızın sorduğu ama benim araştırmaya vaktim olmadığı bir kelimenin tefsiri yaptırılıyordu "inşAllah" kelimesinin tefsiri.. bana uzun uzun ayrıntılı şekilde hem ıslahat hem tasavvuf anlamları anlatiliyordu ama uyandıktan sonra hatirlayamadim


Yorum: Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibi için gönül aleminin güzelliğine, iyilikler işlemesine ve her anlamda hayırlara yöneleceği bir hayat yaşamasına yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise kendinden sonraki nesillerin istifade edeceği güzel eserler bırakacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada ayet tefsir etmek

sevdeyag
Çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla anlatacağım. Rüyamda Kur’an ayetlerin anlamlarının, tefsirlerinin tartışıldığı bir meclisteyim. Bir ayeti tartışıyoruz, rüyamda çok netti bu ayet ancak uyanınca hatırlayamadım hangi ayet olduğunu. Bu ayetin tefsirini ben yapıyordum. En son gerçek manasını bildiğimi, anladığımı fark ediyorum ve gülümsüyordum. O sırada yüzümde o gülümsemeyle uyandım.
Bu rüyamı yorumlayabilir misiniz acaba?


Yorum: Rüyada Kuran-ı Kerim Tefsiri Görmek

arifselim
Güzel, hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Gelecek nesillere bırakılacak faydalı bir şeye, ilim sahibi olmaya, yüzünün gülmesine, hayırlar işlemeye ve faydalı ve güzel şeylerle meşgul olmaya işaret olarak tabir edilir. Kısaca görülen en hayırlı rüyalardan bir rüyadır denilebilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kuran meali okumak, rüyada kuran meali görmek, rüyada kuran tefsiri görmek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();