Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

Kayıtsız Üye
rüyamda büyük bir ceviz ağacından yeşil cevizler topluyorum. yanımda tanımadığım genç bir adam var.yeşil cevizleri elimde tuttuğumu görüyorum. yorumunuz için şimdiden teşekkürler


Cevap: Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

nuhoğlu
Selâmun Aleykum!

ALLAH (cc) rüyânızı hayra çıkarsın (Âmin). Biraz zaman alan, güçlükle ulaşacağınız bir sevince veya menfaate işâret var . Doğrusunu ALLAH (cc) bilir. Esen kalınız.
Nuhoğlu.


Cevap: Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

Kayıtsız Üye
daldan bir yeşil ceviz koparıp yedim ne anlama geliyor


Cevap: Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

arifselim
Rüyada yeşil ceviz topladığını görmek gören kişi için manevi anlamda yükselmeye ve zenginleşmeye işarettir. Manevi dünyasını güzelleştirmeye ve görevlerini yerine getirmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kırılmış yere düşmüş bir ceviz dalından yeşil ceviz topluyorum,yorumlarmısınız?
Selametle.


arifselim
Rüyada ceviz toplamak genellikle iyi geçimli olmak ve insanlar tarafından sevilmek şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyada ceviz toplamak, hane içindeki ferahlığa alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm.
Rüyamda eşim camiden çıkıp caminin önünde kurulmuş kermes gibi bir alandan tost satın alıyordu. Daha sonra yanıma gelip yarısını bana veriyordu. Bende yarım tostu gene ikiye bölüp arkadaşıma vermeye çalışyorum. Arkadaşım neden onu yiyeceğizki bak burada taze ekmek var bundan yiyelim deyip önündeki tepsinin örtüsünü açıyordu. Tepsinin içi fırından yeni çıkmış (Mis gibi kokuyordu) taze ekmeklerle doluydu. Daha sonra arkadaşımla yeşilliklerle dolu bir alanda yürümeye başladık ve üzerinde pek çok cevizi olan bir ceviz ağacına rastladık.Cevizlerin dış yeşil kabukları çatlamış içindeki kahverengi kabukları görünüyordu olmuşlardı. Ağaçtan bir sürü ceviz topladık ve bazılarını ise yedik.
Cevabınız için teşekkür ederim. Selametle.


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyanın bütün içeriği hemen hemen aynı manaya işaret eder ve hayırlı bir rüyadır. Bolluk, bereket, kazanç, işlerin yoluna girmesi ile borçların ödenmesine tabir edilir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamın aleykum rüyamda bir site içinde tanımadıgım insanlar vardı yanım birilerini ariyoduk o sırada ceviz agacı görüp ceviz toplamaya baslıyodum sonra agacın sahıbı kadın o benım ondan toplama dıye uyarıyodu benı ama ceplerim cevizle dolmustu yorumlarsanız sevınırım teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişinin hayat akışı ile ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi hayatının çok güzel geçeceğine, bol kazançlar ve bereketler göreceğine işaret eder. Ayrıca ailede de huzur ve mutluluğu yakalamak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamla ceviz toplamaya gitmişiz birsürü ceviz agacı vardı cogu yere dokülmüştü cevizlerin yeşil kabukları üzerindeydi ben taşla kırıp acıyodum babamda agacın uzerine çıkmıştı ben salliyim siz toplayın diyordu ama yerlerde birsürüydü bende elimde topluyordum öyle uyandm.


arifselim
Çok hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibinin manevi anlamda zenginleşmesine, huzuru ve mutluluğu yakalamasına ve ailesi içerisinde güzellikler yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan da rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada yeşil ceviz toplamak, rüyada yeşil ceviz görmek, rüyada taze ceviz toplamak

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();