Anasayfa
30 Nisan 2022, 13:01
Oruc
Yönetici

Oruçluyken Meni Gelmesi

Oruçluyken Meni Gelmesi

Hacı Engin
Oruçluyken rüyalanınca aruç bozulmaz bunu biliyorum peki uyanıkken istemeden mastürbasyon yapmadan meni gelirse oruç bozulur mu?


Cevap: Oruçluyken Meni Gelmesi

Ehfiya
Kardeşim meni’nin istek dışı çıkması oruca mani değildir.Bu yanlızca meniyle değil, istek dışı yapılan her şey oruca mani değildir.


Cevap: Oruçluyken Meni Gelmesi

:/ :/
peki tamam meni geldi ondan sonra meni tamamen çıksın diye 2kere bir ileri geri yapıp hepsi çıkarsa bozulurmu ?? acil cevap


arifselim
İsteyerek olmaması durumunda oruç bozulmaz ama buna müdahale etmemelisin bir süre bekleyerek bitmesini bekleyebilirsin.


Kayıtsız Üye
1 – mastürblasyon yaparak çıkarsa meni oruç bozulur mu ?

2 – meni digilde qati su gibi ama kati olan madde gelirse cox az bir miktarda o zaman oruc bozulurmu?


arifselim
1- Mastürbasyon ile boşalma yapılırsa oruç bozulur. Oruçluyken yapmak kat be kat daha günahtır.

Okudunuz mu?  Sahur imsak mı güneş mi

2- Eğer kesin bir şekilde meni olmadığından emin isen evet o zaman oruç bozulmaz. Ama meni yoğundur ve şehvetle çıkar bunu bilmelisin..


Kayıtsız Üye
1 – Uyanıkken iç geçirsem sıvı gelse oruç bozulurmu

2 – ben oruc.luyken şehvetlenip penisimle oynamaya basladim yanlislıkla meni geldi orucum bozulurmu?

3 – İstemeden elleyerek meni çıkarsa oruç bozulurmu


arifselim
1- Uyanıkken ancak isteyerek boşalmayı yani menin gelmesini sağlamakla oruç bozulur. Bu sıvı mezi ise oruç bozulmaz.

2- Bu bir mazeret değildir kendin isteyerek yaptığından dolayı orucun bozulmuştur.

3- Ellemek istemekle olur istemeden nasıl elleyeceksin orucun bozulmuştur.


Kayıtsız Üye
Mrb ben bugün sahuru yaptıktan sonra mastürbasyon yaptım ama boşalmadim bir damla bişe geldi acaba orucum bozulmuştur ??


arifselim
İmsak girdikten sonra mastürbasyon yaparak bir damla bile gelse oruç bozulur. Ramazandan sonra bir gün kaza etmen gerekir.

Okudunuz mu?  Oruç Tutmanın Yasak Olduğu Günler

Kayıtsız Üye
kadın resmine bakarken gelen meni orucu bozarmı mezi değil meni acil cevap


arifselim
Eğer senin bir müdahalen olmuşsa orucu bozar yoksa oruç bozulmaz. Ama bu tür şeyler orucun sevabından götürür yapmamalısın.


Kayıtsız Üye
Ben bir gün oruçluydum.
Sabahlandım ve gusül için banyoya girdim.
Sonra el yoluyla yaptım o işi.
Gusülümü alıp çıktım.
Orucum bozulmuş mudur?


arifselim
Oruçluyken isteyerek boşalmakla oruç bozulur. Hemen boşaldıktan sonra gusül abdesti alsanda orucun bozulmuş olur. Bir gün kaza etmen gerekir.


Yardim edin
1- Abi ben oruçlu iken mastürbasyon çektim boşalmadan çekmeyi bıraktıktan sonra acaba meni gelmismidir diye baktığımda su renginde çok küçük bir damla geldi abi acaba oruç bozulmuşmudur
2- oruçluyken mastürbasyon yapipta boşalmadığın süreçte oruç bozulurmu

Okudunuz mu?  Abdest alırken diş etlerinden kan gelirse abdest bozulur, oruç bozulur mu?

arifselim
1- Meni zevk vererek çıkar ve rengi beyaz yoğun kıvamdadır. Eğer ince ve şeffaf sıvı ise bu mezidir ve mezi cünüp etmez.

2- Eğer boşalma olmazsa oruç bozulmaz ama bu yaptığın orucu riske sokmaktır ve caiz değildir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben oruçluyken müstehcen bir resim gördüm internette gözüm kaydı baktım bir kaç kere fakat oruçluyum diye kapattım ardından avret mahalimin harektlendiğini hissettim sonrada istem dışı elimi 1 kere avret mahalime attım dalgınlıkla sonra tekrar oruç olduğum aklıma geldi ve elimi çektim. Ardından 15dk sonra avret mahalimi açıp baktığımda mezi gelmişti fakat kurumuş siyah bir şeyde gördüm ve bunun meni olduğunu düşünüyorum eğer bu meniyse orucum bozuldu mu ?


arifselim
Merhaba. Meni beyazdır ve yoğun kıvamdadır. Mezi ise zevkle çıkmaz ince ve şeffaftır. Eğer bu çıkan mezi ise orucun bozulmaz. Buna göre bakman gerekir.

Okudunuz mu?  Ramazan ayında eşler arasında cinsel ilişkiye girmek günahmıdır?

Kayıtsız Üye
Sey ben kaza orucu tutuyordum, sonra tvden yabanci sarki dinledim sonra klipten zevk alarak avret yerimle oynadim sonra zevk alip birakinca bir kaç damla akti orucum bozulur mu acaba acil cevap yazarmisiniz (sey akan sey sanirim seffaf e kaygan bir seydi)


arifselim
Oruçluyken isteyerek meniyi çıkarmak orucu bozar. Bu dediğin ise mezidir. Mezi ince, yapışkan ve kaygandır bu cünüp yapmaz ve orucu da bozmaz.


Kayıtsız Üye
hocam orucun bozulmasını istemeden veya meni gelmesini istemeden ama müdahale ile meni gelmesi orucu bozarmı bozasa ne gerekir.

Hocam selamun aleyküm.Ben bugün oruçluydum bende sürekli kontrol etme takıntısı var meni geldimi geldiyse ne olucak diye sürekli kontrol ede ede(el ile) en sonunda zevkle çok az bişey meni geldi.Ama içimde hiç cinsel istek yoktu kesinlikle.Yani istemedim meni gelmesini veya oynamayı veya orucumun bozulması takıntıdan geldi tamamen hocam bu değişik durum benim orucumu bozar mı bozarsa kaza veya başka bişey gerekirmi teşekkürler.

Okudunuz mu?  Kolay Oruç Tutmak İçin

ACİLSERVİS
Mudahale etmen kasıt sayılır. "Meni gelmesin ama oynaşayım" öyle bir şey yok. İlk ve son ise bir gün kaza et ayrıca bugün yiyip içmeden iftarı bekle.


Kayıtsız Üye
Hocam çok teşekkürler cevabınız için.Ancak oynaşma gibi bir amacımda yoktu bende sürekli kontrol etme takıntısı var yani aman meni geldimi geldiyse ne olucak bakayım diye sürekli kontrol ediyorum ve ede ede ellemeyle en sonunda zevk oldu ve bu yüzden meni geldi hocam.Yani kesinlikle istemsiz fakat takından dolayı elle geldi cevap verirsen çok sevinirim hocam şimdiden çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Oruç fidyesini bir baba evlenmiş ihtiyaci olan kızına verebilirmi

Hocam oynaşmak değil oynaşmak istemedim kesinlikle hiç cinsel isteğim yoktu içimde.Sadece bende takıntı var sürekli kontrol ediyorum meni geldimi geldiyse ne olucak diye o kadar çok ettimki en sonunda zevk oldu meni geldi.Şiddetsiz bir şekilde ancak zevkle geldi.Hocam şimdi bir cevap verirseniz çok sevinirim cevap içinde teşekkürler.


ACİLSERVİS
Durduk yere meni gelmez. Kontrol etmenle de meni gelmez. Ancak izleyerek veya oynayarak gelir bu şekilde de kasıt sayılır.


Kayıtsız Üye
Hocam şimdi oruçluydum internette birkaç pornografik içerik gördüm sonra mezi geldi baya hemde . Ondan sonra sildim arkadan biraz daha geldi ama ışıktan dolayı pek anlayamadım öyle olunca biraz oynadım gelsin de mezi mi meni mi diye bakmak için ondan sonra (istemediğim halde) meni geldi beyazdı . Sabah kalkıp gusül aldım oruca devam ettim .

Okudunuz mu?  Hanefi Mezhebinde Sahura Kalkmak Şart mı?

arifselim
Senin bu yaptığın haram ve günahtır. Eğer oruçlu halde iken meni gelmişse yani imsak olmuşsa artık orucun bozulmuştur. Ama imsaktan önce boşalma olduysa orucun geçerlidir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam 2 ayrı günde birer kez izleyerek geldi hocam tek seferde tövbe Edip kaza orucu tutulması gerekiyor biliyorum ama 2 defa da ne olacak. teşekkürler


ACİLSERVİS
Aleykümüsselam
Yapmadan önce öğrenmen gerekirdi. ikiyi tutamayan 62 yi nasıl tutacak. 59.cu günde orucun bozulsa yine baştan başlayacaksın.
Ard arda 60 + tutmadığın gün sayısı kadar oruç tutacaksın.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum
Abi olay şu:
Yatakta şehvetlenen bir kimse avretiyle çok az oynasa ve o anda oruçlu olduğunu fark edip elini hemen çekse aradan bir 10 saniye geçtikten sonra bacaklarından dolayı (sıkıştığından) boşalsa, ama bunu kesinlikle istemese, orucu bozulurmu?

Okudunuz mu?  Adet bitiminde gelen pembe akıntı orucu bozarmı

ACİLSERVİS
Aleykümüsselam. Hiç bir şey yapmasaydın boşalacakmıydın ? Elbette hayır. Demekki yaptıklarından dolayı öyle oldu haliyle kasıtlı olarak meniyi getirmiş oldun. Orucun bozulur.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm sorum vardı ben oruç tutuyorum oruçla ilgili sorum olacaktı şimdi imsaktan önce şehvetlendim meni geldi mi bilmiyorum 5-10 dakika tuvaletimi yaptım sonra gusül aldım gusülden sonra meni çıkarsa şehvet olmasa dahi gusülü tekrar Alman lazım diyorlar peki orucum bozuldu mu yani imsak öncesi şehvetlendikten sonra çıkmayan meni imsak attıktan sonra şehvetsiz gelen meniden dolayı oruç bozulur mu ?cevap verirseniz çok sevinirim oruç tutuyorum çünkü başka sitede Yok bu siteye güvenerek yazıyorum lütfen cevap yazarsanız sevinirim Allah rızası için ??


mum
İstenmeden çıkan meniden dolayı Oruç bozulmaz ama gusül gerekir.


ravzaduymac
Ergenliğe yeni girmiştim ve ilk kez farz olarak oruç tutacaktım. alıştığım için sorun değildi. Ancak son gün gece niyet ettikten sonra uyumayayıp kitap okudum. Kitapda öpüşme kısmı vardı. Kararsız kaldım…Bir bilgim yoktu. ama kitabın sonunu çok merak ediyordum. Bende okudum, bir his geldi ama ben normalde gelen mezi falan sandım, ayrı bir his yoktu. Ama emin de olamadım…sonra tuvalete gittim, idrarımı yaptım ve baktığımda açık sarı, kurumuş ve kokusu garipti. Ama o zamanlar ne nedir bilmiyordum, hala da tam olarak anlayamıyorum. Emin olamadım ve aileme de söyleyemedim. çok ağladım, arkadaşıma yazdım, tövbe ettim. Benim sorunum tekrardan oruç tutup tutmamak değildi, pişmandım zaten. Sorun aileme söylememdi, hem genelde ailem böyle durumları ciddiye almaz "fazla ciddiye alıyorsun" falan der yada daha önce hiç bu konu hakkında konuşmadığımızdan nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum. Hala meni mi başka bir şey mi bilemiyorum, aradan zaman geçti. Kefaret orucu mu tutacağım kaza mı onu da bilmiyorum. Annemin kaza edecek oruçları var, bende onunla beraber tutacağım ve bu tekrar aklıma geldi. hemen bilgilendirirseniz çok iyi olur.

Okudunuz mu?  Oruç rurmayan namaz kılmayan biriyle evlenmek

oruçluyken meninin gelmesi, oruçluyken sperm gelmesi, kaza orucluyken istemsiz olarak meni gelmesi

Bu kategoride yer alan Adet dışı kanamalar özüre girer mi abdest almam gerekli mi orucumu tutayım mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçluyken Meni Gelmesi