Rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir?

Rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir?

Kayıtsız Üye
hocam ben 20 yaşında bir bayanım rüyamda küçük kardeşimin saçımı kestigini gördüm ve bu kafamda soru işaretine yol açtı acaba nedir bekliyorum hocam sogolun


Cevap: rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir?

Desert Rose
S AÇ

Rüyada görülen saç, mala ve ömrün uzun olmasına yorumlanır. Bundan dolayı saçlarının uzadığını gören kimsenin, ömrü uzun olur.

Başındaki gür bir saçı başka bir saçla ördüğünü gören kimse, zengin ise malı artar ve ödünç aldığı malla ticarette bulunur. Eğer fakir ise, borçlanır.

Saçının düz veya kıvırcık olduğunu gören kimse, şerefli ve bahtiyar olur. Saçı kıvırcık olmayan kimse, saçının kıvırcık olduğunu görürse, bulunduğu durumdan pişmanlık duyar.

Saçının uzun olduğunu ve kendisinin de bundan çok memnun kaldığını görmek, özellikle kadınlar hakkında, güzel ve makbuldur. Çünkü onlar süs için başkalarının bile saçlarını kullanırlar.

Saçının çoğaldığını, sakalının uzadığını ve bütün saçlarını örüp başına bir takım örükler yaptığını görmek, üzerinde biriken borçlara yorumlanır.

Rüyada görülen saç, sahibi için maldır.

Bıyık ve koltuk altı kıllarını traş etmek, borçları ödemeye, kederin gitmesine ve sünnet-i seniyyeye uymaya delildir.

Saç örmek işleri pürüzsüz yapmaktır. Kadınların rüyada saçlarını görmesi hayra yorumlanır. Bunların dışında, fakir olan insanların rüyada saç örmesi, işlerinin tükenmemesine yorumlanır.

Saçının normal yerlerin dışında bittiğini gören kimseye üzüntü ve keder isabet eder.

Hac zamanı saçını kesmek veya onu kısaltmak emniyete yorumlanır.

Çirkinleştirmeyecek şekilde saçını kısaltmak ve yolmak, hüzün ve kederin gitmesine yorumlanır. Bazı yorumcular, saç yolmak, rüya sahibinin borcunu zorla ödeyeceğine yorumlanır, demişlerdir.

Rüyada saçını gür görmek, kederli kimseler için kederinin artması, sevinçliler için de sevinçlerinin artmasıdır.

Kadının rüyada saçını siyah görmesi kocasının onu sevmesi ve kocasının halinin doğruluğuna yorumlanır.

Başının ön tarafındaki saçlarını dağınık ve perişan gören kimse, zelil olur. Arka tarafındaki saçlarını dağınık gören kimsenin ise, ihtiyarlığında hor ve hakir olacağına yorumlanır.

Koltukaltı kılının uzunluğu, rüya sahibinin istek ve maksadına kavuşması ve dininin sağlam olmasına yorumlanır. Koltukaltı kıllarının çokluğunu görmek ise, rüya sahibinin ilim, yüksek rütbe ve ticarete, ayrıca şecaatle mal biriktirmek isteyen birisi olduğuna, din, insanlık ve kendisinden beklenen güzel hasletlere meyil ve rağbeti olmadığına yorumlanır.

Saçlarının uzunluğu, emsaline benzemez bir şekilde ise ve bu halde de halk arasında dolaştığını gören kimse, borca girer ve geçim sıkıntısı çeker.

Rüyada saçını normal olarak yağladığını görmek, zinnettir. Eğer yağı normalden fazla sürdüğünü görse, üzüntü ve kedere düşer. Eğer yağın kokusunu alırsa hayırla anılacağına alamettir.

Bir kimse, yüzünde veya kıl bitmeyeceği bir yerde kıl bittiğini görse, çok borçlanır. Elinin içinde kıl bittiğini görene, bir menfaat erişir.

Göğüs ve dilde görülen kıl, azsa hizmet, güzel söz, ilim ve zekaya, fazla ise, keder hüzün vs. şeylere yorumlanır.

Karın kıllarının çok olduğunu gören kimsenin, borcu çok olur, üzüntülü ve kederli bir halde bulunur.

El kıllarının dağıldığını gören kimsenin, bütün kazandığı şeyler ondan gider.

Rüyada saçlarının birbiri ardınca düştüğünü gören kimsenin, çalışarak kazandığı ve zorlukla elde ettiği şeylerin elinden çıkmasına yorumlanır.

Kadının, rüyada kendi saçını görmesi, onu koruyacak kimseye yorumlanır.

Kadının, rüyada kendi saçını görmesi, onu koruyacak kimseye yorumlanır.

Bazen saç ekilmiş tarlaya, mala, şöhrete, kız için kocaya, bekar erkek için de zevceye ve kendisiyle iftihar edilen ve dünya zineti say ılan çocuğa yorumlanır

Saçın, güzelliği, siyahlığı ve uzunluğu anlattığımız kimselerin hallerinin güzelliğine, saçın kısalığı, beyazlığı ve pis kokması da, yine anlatılan kimselerin kötü hallerine ve yaramazlıklarına yorumlanır.

Saçını kesmek, ilim ve hidayete, eğer hac mevsiminde olursa, bazen hac yapmaya da yorumlanır.

Kulak kılı, ilim veya işitilecek bir sözdür. Burun kılı, kendisinde mihnet ve sıkıntı sezilen haber veya gizli maldır.

Yalnız ve kocasız bulunan kadının bedeninde kıl görülmesi, onun kocasız durmasına veya erkek gibi çoluk-çocuğunun işlerini yürütmesine yorumlanır.

Küçük çocuk için saç uzun ömürlü olmasına yorumlanır.

Avuç içi ve ayak altı gibi uygun olmayan yerde saç bitmesi, rahatının bozulmasına veya Allah’ın rızası bulunmayan bir işte çalışmasına yorumlanır.

Rüyada erkeğin vücudunda saç bitmesi, onun hanımının ise, zenginliğinin gitmesidir.

Göğüste bulunan kılların çokluğu, rüyay ı görenin borcuna yorumlanır.

Rüyada kendi saçını kestiğini gören kimse, rütbe ve mertebesinden düşer.

Bir kadın rüyada saçının kömür gibi siyah olduğunu görse, kocasının malıy la zengin olmasına yorumlanır.

Rüyada yanağının üzerinde güzel saç bulunduğunu gören kimsenin, sağlam ve gönlü temiz biri olduğuna yorumlanır..

İmam Nablusi


Cevap: rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir?

Kayıtsız Üye
meraba rüyamda saçımın kesildiğini belirli bir süre sonra fark ediyorum anne benim saçımı sen kestin değilmi diyorum bağırıyorum . annemde bak uçlarıda dalgalandı iste diyo bende sen kimden izin aldın diyorum oda diyoki arkadaşından izin aldım iste rüyamda annem benim samimi arkadaşımdan izin alıp ben uyurken saçımı kesiyo ben uyandıktan belirli bir süre far ediyorum sizce ne demek simdiden tesekürler 🙂


arifselim
Merhabalar. Rüyanız hayırlıdır inşaAllah. Saçların kesilmesi ömrün uzun olmasına yorumlanır. Annenizin saçlarını kesmiş olması ondan size hayır ve iyiliğin dokunacağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
Ruyamda birisi benim saçlarımı kesiyordu ve kulak yanarını dipten kesi yordu


arifselim
Rüyanız güzel rüyalardandır. Rüyada saçların kesilmesi ömrün uzun olmasına tabir edilir ki bu uzun ve bereketli bir ömre yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Benim rüyamda kardeşim benim saçımı makineyle kesiyordu o kestikten sonra bende saçımın yanlarını kendim düzeltiyordum bu rüya ne anlama geliyor


arifselim
Rüyada saçları kestirmek genellikle ağır başlı olmaya, uzun bir ömre ve sürekli tedbir sahibi olmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada kardeşimle kavga ediyorduk ve saçımı yoluyordu bu ne anlama gelmektedir

Benim rüyamda kizin biriyle kavga ediyodum ve sacimin ucundan biraz kesiyordu neye alamettir ?


arifselim
Rüyada kavga etmek tersi ile tabir edilir. O kişiden hayır sevgi ve iyilik görmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyanda kardeşim kendi saçını kesiyordu ve bende kızıp elinden makası alıp bende onun saçını kesiyodum bu neye alamettir bilen varsa yazabilirmi


arifselim
Bu rüya eğer zor bir durumda isen kurtulmaya işarettir. Kardeşin açısından ise ona yardımcı olmaya ve sıkıntısının geçmesi için yardımcı olmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam ben 22 yasindayim rüyamda ablam kendi sacini kesiyodu ben kızıyodum ona agliyodum ne anlama gelmektedir bu rüya


arifselim
Rüyada kendi saçını kesen kimsenin plan ve projelerinin yolunda gitmemesine ve önüne bazı aksiliklerin çıkmasına tabir edilir. Bazende bu maddi manada sıkıntı yaşamak olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çevremde tanıdığım bir erkeğin bulunduğu yere gidiyordum onu gördükten sonra aynaya baktığımda üst dişimin düştüğünü alt disimin düşmek üzere olduğunu gördüm sonra aynı erkek tüm ailemin yanında yanıma gelip saçlarımın önünü kesti bu ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?


arifselim
Diş sallanması ile saçlarının kesilmesi yanı manaya yorumlanır. İş hayatında yaşanacak parasal ve işin yönetimi konusundaki sorunlardan ötürü kötü bir durum ile karşılaşılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder. Bu sakin olmak gerektiğine dair bir işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhabalar ölmüs olan B
ablamin benim sacimi kestigini gördüm rüyamda çok uzuldum icimden ama ona belli etmeden kesmeden önce keske sorsaydin dedim iki uc tane uzun sacim kaldi onlarida kesseydin keske dedim makasi aldi ters kesmeye calisirken ben elinden alip duzgun bir sekilde kestim. bu neye yorumlanir hocam .


arifselim
Merhabalar. Bu rüyalar kişiye göre yorumlanırsa daha isabetli olur. Kadın için bu rüya güzel ahlak ile güzel terbiyeye işaret eder. Erkekler için sıkıntı ve üzüntü anlamına gelir. Kişinin durumuna göre de bazen huzurunun kaçmasına ve maddi anlamda eksiklik yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda 7 yaşındaki kiz kardeşimin öldüğünü gördüm ölü hali oyuncak bebeğe benziyordu gözleri kolları bacakları oynuyor dudakları oynamıyordu çok ağlıyordum onunla fotoğraf çekindim ağlayarak kardeşimin saçını kestim saçları normalde sarı kesince elimdeki parca siyah oldu hiç saca benzemiyordu bir yerde kopmuş ip gibiydi annemle teyzem kardeşimi siyah küçük bir valise koyup çöpe koyacaklarını söylediler ve kardeşimi valizi alıp gittiler bende alkol kullanmaya başladım yeni ayrıldığım erkek arkadaşımın resmine bakarak rakı iciyodum lütfen yorumlarmisiniz çok değişik bir rüyaydı ve korkuyorum şimdiden teşekürler sağolun.


arifselim
Merhaba. Beklenmedik gelişmelere, planların bozulmasına, işlerin ters gitmesine ve hak yolundan ayrılmaya, kötü yollara sapmaya, günah işlemeye tabir edilir. Bu tür rüyaları bir ibret ve uyarı gibi kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba abim var evli ben 21 yasinda bekar bir bayanim abim rüyasında benim sacimin ucundan kesmemi ona vermemi söylüyor bende saçlarımı ortadan ikiye ayırıp kople saçımın bir kısmını makasla kesip ona veriyorum sonra başımı öne eğiyorum üzülüyorum ve abim rüyadan uyaniyor rüyayı sabaha karşı görüyor


Tohat
Merhaba. İki şekilde ifade edilen bu tür rüyalarda genelde sıkıntılardan uzaklaşacak, herhangi bir derdiniz varsa çözüme kavuşacak demektir. Bir başka tabire göreyse tam aksi durum meydana gelecektir. Yine de Allah daha iyisini bilir.


rüyada kardeşimin saçını kesmek, rüyada kardeşinin saçını kestiğini görmek, rüyada kardeşinin saçını kesmek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();