Anasayfa
29 Ekim 2022, 20:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada devlet başkanı görmek

Rüyada devlet büyüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda Cumhur başkanını gördüm..ondan iş istedim..ama istediğim işi veremeyeceğini söledi bana başka bir iş verebilceğini söyledi..rüyada devlet büyüğünü görmek ne anlam ifade ediyor..
(Siteyi kuran sorularımıza yanıtlar veren kardeşlerimizden Allah razı olsun)


Cevap: rüyada devlet büyüğünü görmek

Muhasibi
Cumhurbaşkanını ikram ve ihsanda bulunurken ya da sevinçli görmek hayra, onu üzgün ve gazaplı yahut periyşan bir vaziyette görmek kendisi ve ülkesi için şerre; Devlet başkanı görmek bazen bekar için evlermeye, evli kimse için hayra ve dünyalığını düzellmesine; Kendini devlet başkanına yakın görmek bir zulme ortak ve yandaş olmaya, azap ve uhrevi sıkıntılara delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sultan.)


Devlet başkanını rüyada görmek?

Maide44
Selamun Aleykum

Kısa bir süre önce Recep Tayyip Erdoğanı rüyamda gördüm.
Erdoğan ve bir kaç bakanı ile el sıkıştıktan sonra küçük bir asansöre biniyoruz.Asansör çok küçük ve sıkışığız.Yukarı doğru çıkıyoruz ama çok zor nefes alıyoruz.(Boğulan kişi gibi).En sonunda en üste çıkıyoruz ve rahatlıyoruz.

Erdoğanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden öncede rüyamda görmüştüm.Tek başına korumasız yürüyordu.

Kendimce bir fikir yürütüyorum ama sizlerede sormak istedim.Ne tür bir rüyadır?

Okudunuz mu?  Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Devlet başkanını rüyada görmek?

@hmet
Devlet reislerini rüyada görmek çok hayırlıdır.
Rüya tabirciler hep hayra yormuşlardır.


sultan_147
Selamun aleyküm. Allahın selamı üzerinize olsun. Ben 5-6 yıl evvel rüyamda Devlet Başkanı yani bugünkü Cumhurbaşkanımızı gördüm. Bir vapurda sohbet ettik. Ben seni deniz subayı yapacağım dedi bana. O zamanlar daha lisedeydiydim. Bu rüyanın yorumu nedir?


Hoca
Rüyanızda çifte hayır vardır hem reisi görmek hemde asker görmek bu size müjdeler içeriyor
Allah size ve bize hayır versin.


İsimsiz85
Selamunaleküm Arkadaşlarım,

Gece bir rüya gördüm ve hocalarımıza danışmak istedim. Rüyamda Ankara’da bir devlet kurumunda çalışan bir arkadaşıma gittim. Evi normalde 1 oda 1 mutfaktır ancak rüyamda dubleks ve 90larda lüks tabir ettiğimiz retro mobilyalarla döşenmişti. Rüyamda çalıştığı kurum bir siyasi parti binasıyla karşı karşıyaydı. Partinin lideri bahçede bir bankta otururken gördüm sonra arkadaşımın kurumundan partinin binasına geçerken labirent gibi binalar arasında kayboldum geri dönemedim. Daha sonra yardım istediğim bir kadın beni arkadaşımın evine götürdü. Arkadaşım evde yoktu ben de kadını da içeri çağırdım biz otururken arkadaşım beyaz bir arabayla yanında bir erkekle geldi eve biraz bozulmuştu onun evine misafir çağırmama. Sonrasında üzerimde beyaz bir ceket etekten oluşan bir takım elbise giymiş bir organizasyona katıldım. Organizasyonda mevkisi büyük çok zengin insanlar, işadamları vs vardı. Eski erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı da oradaydı biri bana onu gösteriyordu. Ben ortalarda insanları süzerken eski erkek arkadaşım yanıma geldi durdu benimle konuşmaya çalışıyordu ama ben ilgilenmedim çünkü artık evli kendisi. O esnada organizasyonun yapıldığı alanın camına doğru kocaman şahin ya da kartal cinsini bilemediğim bir kuştan bir sürü uçup geldi çok hızlı uçarak geldikleri için biraz korktuk ama sonra kuşlar hiç zarar vermedi zaten camlar da kapalı olduğu için içeri de giremedi. Arkadaşıma anlattım ve ikimiz de anlamını merak ettik rüyanın. Size danışmak istedik. Yorumlarsanız çok seviniriz. Buarada arkadaşım da kız. İkimiz de rüya boyunca güzel güzel elbiseler giyinmiştik. Umarım ki hayırlı bir rüyadır. Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Deprem ve Sarsıntı Görmek

Rüyamda arkadaşımı ziyarete gitmişim . Aynı zamanda o şehirde kalabalık bir toplantı vardı toplantıya devlet erkanında da iş dünyasında da katılan çok fazla kişi vardı bir ara büyük avcı kuşlar toplantının olduğu yere doğru uçtular şahin ya da kartal emin değilim ama hiçbir zararları olmadı. Toplantıda eski erkek arkadaşımı da gördüm benimle çok ilgiliydi ama ben ilgilenmiyordum kendisiyle. Rüyanın anlamı nedir yorum yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi)

nick the temh
Hocam merhaba rüyamda deniz cumhurbaşkanı ve yüksek rütbeli askerler gördüm cumhurbaşkanıyla tokalaşıp sarıldım anlamı nedir?

Hocam merhaba rüyamda beton zemin gördüm beton zemin üstünde sandalyelerde bir sürü takım elbiseli adam hepsi devlet adamı bakan başbakan cumhurbaşkanı ve eşi bende aralarındaydım ve dış işleri bakanıyla sohbet edip tokalaştım ve gülümsedi sonra beton zemin havaya yükseldi tam gökyüzüne yaklaştık hepimiz ben o sırada paraşütle atladım bahçeye indim ve incir ağacından bir. Isırık aldım hocam yorumunuz nedir?

Hocam rüyamda iran cumhurbaşkanıyla el sıkıştım bana güldü önümüzde deniz vardı o an gözüm arkaya ilişti arkamızda hep yüksek rütbeli bir sürü komutan vardı en önde ise ben ve cumhurbaşkanı ve önümüzde deniz vardı cumhurbaşkanı güldü bana sarıldı ve az bir muhabbet oldu aramızda ?

Okudunuz mu?  Rüyada dua okumak görmek

Tohat
1 -Ve aleyküm selam. Hayatında gerçekleştirmek istediğin zorlu işlerin olduğu ve çetin gibi görünen emellerine ulaşmak için çaba sarf edeceğine ve zor olanı başararak etrafındaki insanların, yakınlarının ve sevdiklerinin takdirini, saygısını ve hayranlığını kazanacağına ayrıca mekan değişimi, bir yere taşınma gibi bir duruma da işaret etmektedir. Rüyadaki kaybolma olayı ise duygusal olarak karışık ve net olmayan düşünce ve duygularına işaret eder. Duygusal karışıklığın bir göstergesi olarak tanımlanmaktadır. Allah hakkıyla bilendir.

2 – Merhaba.Birinci rüyanın tabiri şu şekildedir. Devletten yetkili bir kimse ile tanıdığın ya da yeni tanıyacağın bir kişinin yanında bir görev edineceğine gelirinin bu iş sayesinde karşılama imkanına erişeceğine delalet eder.
İkinci rüyan ise, önünün başarılar konusundaki açıklığına, elde edeceğin kariyere işaret ederken bu başarıların ile insanların gözündeki yerin daha bir yüksek hale geleceğine, itibar sahibi olarak saygın biri olacağına, çevrendeki insanların gözündeki değerinin artacağına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz kenarı görmek

Veysi 16
Selamün aleyküm rüyamda kalabalık ortamdayız. Hulusi Akar paşa ile bir Arap devlet adamı gelmiş herkes kenara çekiliyor.atağı kalkamıyorum sonra kalkıp bende karşılıyorum. Benimle tokalaşıp arka tarafa geçiyorlar. O esnada İsmail (arkadaş) bana bakıp sakal yakışmış diyor.hulusi akarla Arap devlet adamı bankamatik gibi bir makineyi inceliyor. Bez parçası istiyor ben bezlerin arasında alırken baldız al bu temiz diyor.hulusi paşa makinenin altında bakıyor. Gel şunu şöyle tut diyor bir bakıyorum askeri botlar öne doğru düzelt diyor yapıyorum sonra gidiyorlar.ben bez getirdiğimde Hulusi paşa misafir devlet başkanı ile Arapça konuşuyor. Sonra bende kalkıp dışarı çıkarken bir başka kurum başkanı ziyaret e gelmiş. Tepsiler de tatlılar pastalar v.s. görüyorum. Yorumlarsanız çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.

Selamün aleyküm rüyamda Hulusi Akar Arap bir devlet başkanı ile geliyor. Kalabalık karşılıyor enson tokalaşıyorum ikiside bankamatik gibi bir şey var ona bakıyor Hulusi paşa onunla Arapça konuşuyor. Eğilip makinenin altına bakıyor.hulusi paşa bez istiyor ben alıp getiriyorum. Eğilip beraber bakıyorum. Botlar onu ileri doğru düzelt diyor yapıyorum. Sonra kalkıp gidiyorlar. Sonra kalkıp kapıya geldiğimde bir kurumun başkanı gelmiş tepsiler de bir sürü tatlı pasta vs. Var. Size çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada duman görmek

Selamün aleyküm rüyamda bir kalabalık Hulusi Akar ve Arap bir devlet başkanı mı karşılıyor.bende ayağa kalkıp karşılıyorum. Enson benle tokalaşıyor. Arka tarafta bankamatik gibi bir şey var ona bakıyorlar. Hulusi paşa Arapça konuşuyor.makinenin altına eğilip bakıyor bez istiyor ben hemen bez getirip veriyorum. Altta botlar var düzelt diyor düzeltiyorum. Sonra kalkıp gidiyorlar. Bende kalkıp kapı ya yöneldiğimde başka bir kurum başkanı tepsiler de bir sürü tatlılar pastalar vs. Ziyarete gelmiş. Yorumlarsanız teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Devlet makamında önemli bir mevkiye sahip olan bir kimse ile tevafuk sonucu karşılaşman neticesinde sana desteği ve yardımı dokunarak işlerini kolaylaştırmana vesile olmasına, hallolmayan işlerinin yoluna girmesine ve sıkıntı çektiğin durumların son bulmasına vesile olacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Veysi 16
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.


Veysi 16
Selamün Aleyküm bütün mumsema ekibinin bayramınız mübarek olsun. Hayırlı bayramlar. Rüyada yabancı öğrencilerin arasındayım bir dinlenme yeri cafe gibi yerdeyim. İçlerinden birini birine benzetiyorum Türkçe konuşamıyor sorry diyorum. Sonra yukarıdan girişten biri sesleniyor cebimde tv kumandası onu istiyorlar herhalde diyorum. Elimde imzalanması gereken evraklar var.sarp bir yokuşu zorda olsa çıkıyorum, bir yağmur Boran ama zararsız sözde beyaz saray a geliyorum. Girişte bir genç oturmuş ben giriyorum odaya diyorum gir diyor. Birde yanında çocuğu olan bir onlarda arkamdan geliyor du. Büyük iki kanatlı beyaz kapı açık ama yinede çalıyorum, dönüp baktığımda girişteki arkadaş gişeyi açmış 22 numara yazıyor. içeri giriyorum. ABD başkanı Donald Trump ayakta yanında oğlan çocuğu dosyayı açıyorum imza atıyor ve imza bedeli yüzlira diyor. Benimde 250₺ olduğunu hissediyorum imza attıktan sonra kalemi çocuk alıyor Trump cebimden telefonu alıyor meğerse çocuk kalemi alıp telefon u cebime koymuş olsun kalemde onun olsun diyorum. Not; (Ben özel sektör de usta olarak çalışan bir kişiyim.)Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada develerin yürüdüğünü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kendini yabancı öğrencilerin arasında görmen ticari faaliyetlerinin olabileceğine, yapacağın projeler ile parasal olarak kazançlar elde edebileceğine, Kadir kıymeti bilinen, hürmet gören, sayılan sevilen bir kişiliğe sahip olduğuna ve bu özellikte olan ahlakı güzel olan kimselerden oluşan bir çevreye sahip olduğuna, Karşına çıkacak sıkıntıları göğüsleyerek sorumluluğunun bilincinde olup halletmeye çalışacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek neye alamettir?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyada Almanya başkanı Merkel kızıyla birlikte bizim ilçeye gelmişti. Ben onları görünce niye geldikleri ni sordum oda bana kötü hasta olduğunu tedavi için geldiğini söyledi. Bende içimden ülkemizde tıp bu kadar gelişmiş mı dedim. Sonra bir arabaya binip bir süre şöför bekledikten sonra küçük bir çocuk tarafından ilçedeki öğretmen evine kalmaya gittiler bende ardından gidip kaldıkları odaya gidip bir süre sohbet ettim ve odadan çıktım. Doğrusunu Allah bilir. Yorumunuz nedir


Tohat
Ve aleyküm selam. Kendi emeğine, çabanla yapacağın işlerde göstereceğin başarılarla herkesin takdir ve saygısını kazanacağın gibi maddi ve manevi olarak olumlu sürpriz gelişmeler yaşayacağın manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

İsimsiz85
Selamün Aleyküm Hocalarım,

İki ya da 3 gece arayla rüyamda 2 kez cumhurbaşkanını gördüm. İlkinde rahmetli babamla birlikteydik. Elinde çok güzel bir cildi olan bir kitap tutuyordu "baba bu kitabı nereden buldun? Ne kadar güzelmiş" diyorum ve öğreniyorum ki benim sözlüm ya da nişanlım olan kişi vermiş fakat gerçekte böyle bir bey yok ancak rüyamda uzun boylu, takım elbiseli biri vardı. Daha sonra babamla bir arabaya binip çok zengin bir sokağa giriyoruz sokağın her yanında çok lüks binalar ve bir de akan su var cumhurbaşkanı gelip "bu sokak artık sizin. Tüm binalar sizin" diyordu. O kadar şaşırıyorum ki bir anda zengin oluyoruz.

Bu rüyamdan iki ya da üç gece sonraydı cumhurbaşkanını tekrar gördüm. Benim gerçek hayatta sosyal medya üzerinde bir sayfam var köy okullarına ve ihtiyaçlı kardeşlerimize destek oluyoruz naçizane. Cumhurbaşkanı gelip bana "çok güzel işler yapıyorsun bundan sonra ben de sana destek olacağım. Sana çocuk montları yolluyorum şimdi" diyor.

Özellikle rahmetli babamı gördüğüm rüyalarımın anlamlarını çok merak ederim. Acaba dua mı ister onun adına hayır mı yapmalıyım diye merak ederim. Yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum. Rabbim siteye emeği geçen herkesten razı olsun. İyi çalışmalar diliyorum herkese.

Okudunuz mu?  Rüyada duvar görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam kardeşim. Her daim kendini geliştiren, aydın, geniş görüşlü, düşünce ve karakteri oturmuş, ne zaman ne yapacağını bilebilen bir kimse olduğuna, doğru kararların peşinde olmana işarettir. Öte yandan sağlam duruşun ve güzel ahlakının ön gördüğü şekilde devam etmen dolayısıyla ahiretteki yerinin de iyi olacağına tüm bu olumlu özelliklerin için dua etmen ve Allah’a şükretmek gerektiğine çünkü kem gözlerin dikkatini çeken biri olabileceğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada devlet başkanı, rüyada donald trump gormek, Rüyada devlet başkanı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada domuz saldırısına uğramak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada devlet başkanı görmek