Anasayfa
4 Eylül 2022, 9:12
sizden4
Abone

Allah Yolunda Şehit olmak istiyorum!

Allah Yolunda Şehit olmak istiyorum!

Tarikatsiz1i
Es Selamun aleyküm Ve Rahmetullahi Ve berekâtühü…

Bugüne kadar yaşadığım hayatın tamamen tatlı görünen dünyalıklara aldanmaktan ibaret olduğunun ve bu duruma kendi iradem ile müdahale etmedikçe nefsimin hakimiyetinden kurtulamayacağımın farkına vardım elhamdülillah ve eşime evlatlarıma ne olur nasıl yaşarlar korkusundan sıyrılmış bir tevekkülle bu sona kavuşmaya kendimi hazırladım.Bu isteğimden ne eşimin ne de evlatlarımın haberi var!Onlara konuyu açsam hepinize engel oldukları gibi bana da engel olmaya çalışacakları kesin.Ama bu konuda ki kararım da kesin;sürekli ödediğim ve ödemeye devam edeceğim faturalarım,banka kredilerim ve evimin kirası ve aile bireylerimin her dönemin modasına göre değişen kıyafetleri için değil ALLAH için yaşamak ve Allah için Şehit olmak istiyorum.


Cevap: Allah Yolunda Şehit olmak istiyorum!

rana
< Es Selamun aleyküm Ve Rahmetullahi Ve berekâtühü...

Bugüne kadar yaşadığım hayatın tamamen tatlı görünen dünyalıklara aldanmaktan ibaret olduğunun ve bu duruma kendi iradem ile müdahale etmedikçe nefsimin hakimiyetinden kurtulamayacağımın farkına vardım elhamdülillah ve eşime evlatlarıma ne olur nasıl yaşarlar korkusundan sıyrılmış bir tevekkülle bu sona kavuşmaya kendimi hazırladım.Bu isteğimden ne eşimin ne de evlatlarımın haberi var!Onlara konuyu açsam hepinize engel oldukları gibi bana da engel olmaya çalışacakları kesin.Ama bu konuda ki kararım da kesin;sürekli ödediğim ve ödemeye devam edeceğim faturalarım,banka kredilerim ve evimin kirası ve aile bireylerimin her dönemin modasına göre değişen kıyafetleri için değil ALLAH için yaşamak ve Allah için Şehit olmak istiyorum. >
ve aleykumusselam ve rahmetullah,

iyi güzelde kardesim, müslümanca yasamak her sartta nolursa olsun yasayabilmeli..
yani o aileni kücümseme sakin o sorumluluk artik üzerine almissin, tabiki giderlerin olacak, sen bir baba olmussan onlarin gelecegi güzel ve imanli olmasi için elinden geleni yapmalisin.. kendini düsünerek yola cikman çok egoistce.. esin sana emanettir, cocuklarinda..
Allaha teslim olmak dünyalik islerin hepsini kenara birakmak degildir..
Efendimizi (s.a.v.) örnek alirsan onun yasami zaten en takvalisi ve en güzelidir.. O hem bir baba olmus hem bir es hem bir dost hemde Ümmeti Muhammed Peygamberi (s.a.v.) olmus..
Allah herkese sehidlik nasip etsin..

Okudunuz mu?  Banyoda abdest almak caizmidir ?

Cevap: Allah Yolunda Şehit olmak istiyorum!

Tarikatsiz1i
< kendini düsünerek yola cikman çok egoistce esin sana emanettir, cocuklarinda >
Allah yolunda öldürülenler yani Allah’ın şehit kulları bu yazdığın cümleye kendilerini muhattab hissetmiş olsalardı,nasıl olurdu da şehitlik mertebesine erişebilirlerdi.Dikkat buyrunuz lütfen ben duamı Allah yolunda şehit olmak istiyorum diye yapıyorum.Rabbim de bana ”eşimle ,çocuklarımla imtihan olacağımı” söylüyor.Yani kıymetli olanı bulmam konusunda beni sınıyor.Ben bana verilen emanetlere ihanet etmiyorum.Ben hayatta olduğum sürece benim emanetlerimdir Rabbimin izniyle,sonrasının kaderlerini Rabbim belirler.
Eşini gerdek gecesi yatağında bırakıp gusül bile almayı beklemeden şehadet şerbetini içmeye koşan sahabeleri unutmuşa benziyoruz .Onlarınki de mi egoistlikti?


Cevap: Allah Yolunda Şehit olmak istiyorum!

karadamlalar
katılıyorum kardeşim, nefse söz geçirebilmek lazım asıl büyük cihad günümüzde cihad meydanlarına gidebilmek kendini Allah yoluna somut bir şekilde adayabilmektir. Allah seni de beni de şehitler olarak katına yükseltsin. iyi hoş düşünmektesin fakat gittiğin durumda ailene bakabilecek bir akraban var mıdır, annen veya babana emanet edebilir misin aileni? veya farzet hicret imkanı verdi Allah aileni de alıp gidebilir misin? ailen neticede senin imtihanındır ve onları HİÇ düşünmeden cihada kalkışmak da pek doğru değil. dikkat edersen “hiç” dedim, yoksa ailesini düşünürken(!) vazifesini unutan müslümanlar haline geldiğimizden ümmetin hali bu oldu.


ELHAMDULİLLAH
Amerikan silah endüstrisi ve yahudilerin kimya fabrikaları sizi bekliyorlar….. Bu kesatta, karşılarına çıkacak ve senatodan savaş için ödenek alacakları müslümanlara ihtiyaçları var.

Ama şehid olmak istiyorum…..

Bizde olmak istiyoruz ama….. kuralları var.

Öncelikle Alimler mürekkepleri ile savaşacaklar. Savaşın hak olduğuna hükmedecekler. Daha yüzlerce merhaleyi geçecekler ve o mürekkepler şehitlerin kanları gibi olacak….. Çıkış yolu bulunamazsa…. C İ H A D denilecek….

O’nun dahi kaide ve kuralları var.

Öyle CİHAD denilmekle, CİHAD olmuyor.

Öncelikle devletin yönetiminde bulunanlar, taraflarını seçecekler. Sonra ilanen iltimatom vermekle yükümlüler. Muhatapları karşılarında bir devletin takdiriyle karşı karşıya olduklarını bilecekler. İçlerinden biri SULH dediğinde, yine savaşamazsınız. SULH’un esaslarını müzakere etmekle yükümlüsünüz. Eğer SULH’un şartları İSLAM ŞERİATI ve SÜNNET’e muhalif ise bu durumda SULH’un geçerli olmayacağına hüküm getirmek gerekir. Bundan sonra bir hazırlık safhası daha vardır. Devlet tüm birimleri ile birlikte savaşa hazır olduğuna kanaat getirir ve düşmana savaş ilan eder. Bu ilanın zamanı ve yeri iki devlet tarafından tespit edilir ve savaş başlamış olur.

Okudunuz mu?  Namazda semi Allahu limen hamideh

O savaş başladığında, başınızdaki komutanın değeri bir süpürge çöpü kadar dahi olsa ona itaatle sorumlusunuzdur. Öyle şehit olacağım diye ayağa kalkıp kurşuna hedef olmak yoktur. Canınızı en azami şekilde koruyacak ve kollayacak şekilde harb etmeniz gerekmektedir. Şehit olacağım diye emrin dışında hareket etmek, sizin destek verdiğiniz kıtaların hareket ve harekat tarzında aksaklıklara sebebiyet vereceğinden, canınızı heba etmekten dolayı sorumlu olursunuz ki; şehit olmayı umarken, Allah muhafaza intiharen gitmiş olursunuz.

Hülasa; Münferiden biz savaş meydanlarına gittik ve şehid olmak istedik ve olduk demek. Öncelikle ülkenize, milletinize, dininize, diyanetinize, ailenize ve sorumluluğu üzerinizde olan her mukaddesata karşı ihanet içinde olmanıza sebebiyet verir.

Daha vahim olmak üzere, hristiyan ve yahudilerin tuzağına düşüp onlara kazanç kapısı olursunuz…..

Yoksa kim şehit olmak istemez….????


Tarikatsiz1i
Bu nedir yahu ?
Gayrı Safi Milli Hâsılanın ya da Bileşik kütle endeksinin de hesaplanmasına da gerek vardır şimdi bu kadar kural ve kanundan sonra.ya da pi sayısı 3,15 olacak ki o zaman rahat rahat şehit olmaya gidelim.Bunlar tamamen insanları Allah yolunda şehit olmaktan alıkoyan nizamnameler.Arkadaş bir yolunu bilipde Afganistana ya da filistine beni yollayabilecek olan varsa konuşsun.Yoksa Allah’ın kural ve kanunları yerine devlet kural ve kanunları ile konuşanlara hayırlı teskereler dilerim ama bana gölge etmesin ne olur.


karadamlalar
elhamdulillah bu dediklerinin nebevi sünnetteki yeri nedir acaba? bağımsızlık yok, müslüman kadınların ırzı güven altında değil çokça islam toprağında, yine de biz hala fende, ilimde gelişmeleri mi bekleyelim bu tecavüzlerden kurtulmak için? biraz empati yapmayı denesene.


Searhalu
esselamu aleykum tarikatsiz akhim Allah senin gibi düşünenlerin sayısını artırsın silahı atıp evinle çakılı kalanlardan uzak kılsın cihadın farzı ayn olduğu dönemde yatakta ölmek ne şerlidir

tevbe suresini anlamak için okuyan tüm müslümanlar kendini cihad meydanlarında bulur 🙂 izzet cihaddadır

Okudunuz mu?  Evlenmek İçin Dua

TEVBE 38. Ey iman edenler! Size ne oldu ki, “Allah yolunda savaşa çıkın!” denildiği zaman yere çakılıp kalıyorsunuz? Dünya hayatını ahirete tercih mi ediyorsunuz? Fakat dünya hayatının faydası ahiretin yanında pek azdır.
TEVBE 39. Eğer (gerektiğinde savaşa) çıkmazsanız, (Allah) sizi pek elem verici bir azap ile cezalandırır ve yerinize sizden başka bir kavim getirir; siz (savaşa çıkmamakla) O’na hiçbir zarar veremezsiniz. Allah her şeye kadirdir.


Searhalu
Bacısı bir kafir tarafından tecavüze uğramamış. Evladı kafir tarafından gırtlağı kesilmemiş bir kişi asla cihad’ı anlayamaz ve hayatı çiçek böcek dağıtmakla geçer. şehid(inş.) komutan şamil basayev.


Mücahid
En büyük cihad nefse karşı olan cihadtır. Önce nefsinle olan cihada başla, hidayeti bulunca Allah’tan kafirlere karşı cihadın kapısını açmasını dile. İlerki zamanlarda filistin çeçenistan gibi islam için savaşan mücahidlere katılabilirsin. Belki mavi marmara gibi bir gruba da katılabilirsin Allah hayırlısı neyse onu versin İnşAllah.


Searhalu
mücahid nickli kardeşim en büyük cihad nefisle yapılandır diye bir hadis yoktur bu uydurulmuştur delil aşağıda… sen şimdi bana nefsle cihad dediğin şeyin cihad meydanlarında eşini çocuklarını sıcak ve rahat evini bırakmalarından daha mı faziletli ??? Tevbe suresini oku Allah rızası için

NEFİSLE CİHAD EN BÜYÜK CİHADDIR (!) (sözü)

“Rasulullah (s.av) bir gazveden dönüyordu. Rasulullah (s.a.v) onlara şöyle dedi:
Hayırlı bir yerden döndünüz, küçük cihaddan büyük cihada döndünüz
Büyük cihad nedir , Ey Allah’ın Rasulü? dediler.
Kulun nefsiyle mücadelesidir. dedi.

Senedinde Halef b. Muhammed b.İsmail el Hayyam var.

Hakim onun hadisi sakıttır derken , Ebu’l Yala el Halil’de o karıştırmış , o çok zayıftır, bilinmeyen metinleri rivayet etmiş demiştir.
İmam-ı Ahmed “o yalancıdır, hadis uydurur” derken, Amr b. Ali, Nesai ve Darekutni de “hadisleri metruktur” derler.
(Tehzibu’t-Tenzib: 11-261-262.)

İmam İbn Teymiye şöyle der:
Bazılarının Tebük seferi dönüşünde , Rasulullah’ın ; küçük cihaddan büyük cihada döndük şeklinde söylediğini rivayet ettikleri hadisin aslı yoktur. Nebi’nin (s.a.v) söz ve fiillerini bilen hiç kimse bunu rivayet etmemiştir. Kafirlerle cihad ,amellerin en büyüğü , hatta insanın yapacağı en büyük iyiliklerdendir. Tüm bunlardan sonra sonra hadisin mevzu olduğu hususunda şüphe edecek değilim
(El Farku Beyne Evliya-i Rahman ve Evliya-i Şeytan s. 44-45)

Okudunuz mu?  Yanlış anlaşılmak

Mücahid
Peki Nefsinin kulu olmuş bir insan cihad sonucu şehid olabilir mi?
Kendi nefsinin arzusunu kendisine ilâh edineni gördün mü? Ona sen mi vekil olacaksın? (Furkan suresi 43. ayet)


Searhalu
muvahhidse günahkar da olsa onun şehadetine ne engel olabilir ayrıca cihada gitmek yürek ister öyle her babayiğidin harcı değildir evini aileni bırakmak nefsine kolay geliyor herhalde müslüman kardeşlerin katledilirken ırzlarına geçilirken evinde oturanlar Allahın gazabını çeker sizler cihad amelini küçümsüyor ve islamın izzetini övmek yerine nefsle cihad diye uydurduğunuz şeye inanıyorsunuz nefsle cihad nedir bilirmisin :
NEFİSLE CİHADIN ADI ALLAHIN DİNİ İÇİN MEYDANLARDA KAFİRİN KORKULU RÜYASI OLMAK VE BU UĞURDA KELLEYİ KOLTUĞA ALMAKTIR

tevbe 81:Savaşa çıkmayıp Resûlullah’tan ayrılarak geride kalanlar, oturmalarından memnun olup sevince garkoldular.Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad etmekten hoşlanmayıp Bu sıcakta sefere çıkmayın! dediler.De ki: Cehennem ateşi, bundan da sıcak! Ona nasıl dayanacaksınız?Bunu bir bilip anlasalardı

tevbe 24:De ki: Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, hısım ve akrabanız, ter dökerek kazandığınız mallar, kesada uğramasından endişe ettiğiniz ticaret, hoşunuza giden konaklar, size Allah’tan ve Resulünden ve O’nun yolunda cihad etmekten daha sevimli ve önemli ise.o halde Allah emrini gönderinceye kadar bekleyin!Allah öyle fâsıklar güruhunu hidâyet etmez, umduklarına eriştirmez.

Allah, sizin içinizden cihad edenlerle sabır gösterenleri ortaya çıkarmadan, kolayca cennete girivereceğinizi mi zannettiniz ali imran 142

Artık Allah yolunda cihad et!Sen ancak kendinden sorumlusun. Müminleri de buna teşvik et.Umulur ki Allah kâfirlerin savletini uzaklaştırır. Allah en güçlü ve cezalandırması da en çetin olandır. nisa 84

Ey iman edenler! Ne oldunuz ki, size Allah yolunda sefere çıkın denilince, yere çakılıp kaldınız. Yoksa ahiretten vazgeçip dünya hayatını mı seçtiniz? Oysa ahirete göre dünya hayatının yararı, pek az bir şeydir. tevbe 38

nisa 75 : Size ne oluyor da, Allah yolunda ve Ey Rabbimiz! Bizleri halkı zalim olan şu memleketten çıkar, katından bize bir dost ver, bize katından bir yardımcı ver diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz?

Okudunuz mu?  Peynir mayası helal mi?

Mücahid
Benim anlatmak istediğim münafıklardanda ganimet için savasa katılmak isteyenlerin olmasıdır ama sen yanlış anladın sanìrım ben cihadı kucumsemedim
tv de sürekli herkese sehid deniyor amma velakin imanın saglam değilse şehid olamazsın
müşriklerden cihad eden birini dusun o cihad ederken olurse sehid olmaz.
Aynı şekilde nefsini Allah’a ortak koşanda şehid olmaz


Searhalu
başta muvahhid demişim zaten gördüysen kardeşim


ELHAMDULİLLAH
< elhamdulillah bu dediklerinin nebevi sünnetteki yeri nedir acaba? >

ULUL EMR’e İTAAT.

< bağımsızlık yok, müslüman kadınların ırzı güven altında değil çokça islam toprağında, yine de biz hala fende, ilimde gelişmeleri mi bekleyelim bu tecavüzlerden kurtulmak için? biraz empati yapmayı denesene. >

Buraya yazacaklarımız siyasetede gireceği için yazamayız.

Ancak şu kadarını ifade edebiliriz ki; Birilerinin silah fabrikaları çalışsın ve kimyasalları satılsın diye, küffarı haklı, müslümanı haksız ve mütecaviz gösteren hiç bir hukukun hak olduğuna inanmadık, inanmayız.

Zalim’in zulmüne, Mazlumun Cahiliyeti eş değer ifade olmaz. Zalim zulmünü sürdürmek için, mazlumun cahiliyetini kullanmaya çalışıyorsa, Mazlumu çekecek ve zalime yüklenecek alimler gerek.

Bunun için FARZ olan ne gerekse, O gerek. İLİM gerek, FEN gerek, MİLLİ HAKİMİYET ve MİLLİ ŞUUR gerek. Tek tek zalimin önünde kırılan ve kırdırılan değil….


Ufkuaçık
Kul haklarını ödemeden cihada gitmek caiz midir?..


Tarikatsiz1i
< Kul haklarını ödemeden cihada gitmek caiz midir? >
Kardeş bu sorun burada bulunan birisine karşı şahsi ise yani birisinden alacağın varsa ve o kişi burada cihaddan bahsediyorsa ismen sor o kişiye.Değilse şayet ayrı bir başlık naltında açılabilecek güzel bir sualdir ,boşa gitmesin.


dr.şeriati
Allah yolunu açık etsin inş kardeşim ve bize de bu şerefli yolda gitmeyi nasip etsin. son olarak da, cihad denilince burunlarından soluyanlara da Allah iman versin, beşeri kanun altında nasıl sorun yokmuş gibi yaşayabiliyorlarsa artık!!


karadamlalar
“Kul haklarını ödemeden cihada gitmek caiz midir?”

dediğin “kul hakkı olmadan namaz kılmanın manası nedir” diye şeytanın vesvese verdiği bir kişinin sorusuna benziyor 🙂

Okudunuz mu?  Hafızlık için mushaf

günümüzde fiilen müslümanlar zulüm altındadır ki bu durumda cihad gücü yetenlere farz-ı ayndır, yani namaz gibi oruç gibi…


Searhalu
rasulullah buyurur ki içinde cihad isteği olmadan ölen münafıklık üzerine ölmüştür ELHAMDULİLLAH nickli sen hala ağız bükerek insanları cihaddan beri etmeye çalış milliyetçiliği bir bırakamadınız milli hakimiyet nedir cehaletini dışa vurmuşsun islamda milliyetçilik haramdır islamda ümmet anlayışı vardır Allah kur’anda tevbe suresinde hafif ve ağır olarak küçük veya büyük topluluk halinde cihada çıkın der tevbe suresini bir oku

tarikatsız kardeşim sen kulaklarını bu tür vesveselere kapat Allah’ın emrine teslim olanlardan ol Allah hakkında hayırlısını versin bizlerin canını cihad meydanlarında şehid olarak alsın bizler oturanlardan olmayalım inşaAllah


Ufkuaçık

cihad marşı


ELHAMDULİLLAH
< rasulullah buyurur ki içinde cihad isteği olmadan ölen münafıklık üzerine ölmüştür ELHAMDULİLLAH nickli sen hala ağız bükerek insanları cihaddan beri etmeye çalış milliyetçiliği bir bırakamadınız milli hakimiyet nedir cehaletini dışa vurmuşsun islamda milliyetçilik haramdır islamda ümmet anlayışı vardır Allah kur’anda tevbe suresinde hafif ve ağır olarak küçük veya büyük topluluk halinde cihada çıkın der tevbe suresini bir oku

tarikatsız kardeşim sen kulaklarını bu tür vesveselere kapat Allah’ın emrine teslim olanlardan ol Allah hakkında hayırlısını versin bizlerin canını cihad meydanlarında şehid olarak alsın bizler oturanlardan olmayalım inşaAllah >

Milli hakimiyet diyerek CEHALETİMİZİ DIŞA VURMUŞUZ….

ELHAMDULİLLAH, biz bize lutfedilen cehaletimizden muzdarip değiliz ki;…..

Ancak MİLLİ kelimesini, MİLLİYETÇİLİKLE eşdeş gören birinide anlamakta baya baya bir güçlük çekeriz.

Milli Hakimiyet, Milli Selamet, Milli Harp, Milli Görüş, vesaire.

Hülasa; VATAN SEVGİSİ İMAN’dandır.

Cehaletimizi mazur görünüz LUTFETEN…. MİLLİ’nin MİLLİYETÇİLİK’le eşdeş olduğunu bilmiyorduk….

Ve böylece CEHALETİMİZİ ne yapmış olduk…. Dışa vurmuş olduk….

Sonra ne yapacakmışız…. TEVBE SURESİ’ni bir okuyuverecekmişiz….

Sizin bize tavsiye edeceğiniz bir Ayet-i Kerime numarasımı var aklınızdan geçen. Yoksa biz size başından itibaren tek tek ayet ayet okuyup, anladığımızı burayamı yazalım. Ola ki; bize verilmeyen ilimden siz nasiplenmişsinizdir de, bizde size verilen ilimden dolayı vesile kullanarak nasiplenenlerden oluruz.

Olurmuyuz….???? İnşaAllah ve Biiznillah….


dr.şeriati
hangi vatanın sevgisi imandandır?? imansız vatan sevilir mi?

Okudunuz mu?  Günahı Teşhir Etmek

ELHAMDULİLLAH
İmanlı vatan olarak tasvir edebileceğiniz, başka bir vatanınız mı var dr.şeriati

İmansız vatandan, neyin şehit namzetlerini arıyorsunuz….????


dr.şeriati
imanlı bir vatan olsun diyedir çabamız, imanı yoksa vatan olmuş olmamış farketmez bize. vatanın imanı hükmü Kur’an olmakla kurtulur ve müminin vatanı da bu olur, gerisi toprak parçasıdır ve beşiri kanunla hem toprağa hem insanlığa zulüm eder.


ELHAMDULİLLAH
Keşke biraz osmanlı tarihi okuyupta Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri’nin Ayasofyaya girdiğinde oraya sığınmış olan gayrimüslümlere söylediklerini bir duysaydın.

VATAN İMANLI OLMAZ dr.şeriati…. VATAN SEVGİSİ İMANDAN OLUR.


dr.şeriati
vatanını seven onun hükmü Kuran olsun diye şehadet yoluna baş koyar. kuru sevgi olmaz. vatanın da dini olur.


ELHAMDULİLLAH
< vatanını seven onun hükmü Kuran olsun diye şehadet yoluna baş koyar. kuru sevgi olmaz. vatanın da dini olur. >

Pekala, yarın çıkalım sokaklara ve bu vatanın hükmü kuran olsun diye şehadet yoluna baş koyalım….. Sonrası ne olur sizce.

Dinli vatan öylemi….???? Sanırım literatüre geçer bu söylediğiniz.


dr.şeriati
isralli olsaydın iyi vatansever olurdun sanırım.


ELHAMDULİLLAH
Tabiki iyi vatansever olurdum. Yaptığı zulmü meclisinde anlatacak ve o yönetime muhalefet edecek insanları milletvekili seçerdim. Elimden geliyorsa dünya kamuoyunda o anki yönetimi telin ederdim. Daha da elimden geliyorsa bir israil vatandaşı olarak protesto hakkımı kullanıp filistine yardım için bir konvoyda biz hazırlardık.

Ne olmuş olurdum….. İyi bir vatansever.

Sanırım bu örnekle konu daha iyi anlaşılmış oldu.


dr.şeriati
aynen böyle açıklma yapman için yazdım zaten. ben ne diyorum size vatanını seven yaptığı zulmü yüzüne vuran adamdır evinde pısırık pısırık oturup aman sokaklarda kargaşa çıkmasın diye etekler altına saklanan adam değil.


ELHAMDULİLLAH
Pekala sokaklardaki kargaşalar sizi bekliyor. Her öldürdüğünüz yanınıza kar, her öldüğünüzlede Rab’biniz karşısına şehid diye gidersiniz umarım. O videoyu bir daha seyredin. Belki öldürdükleriniz arasında o profesörde olur ve bundan dolayıda kıvanç duyarsınız.


dr.şeriati
sizde yıllardır siyasetinize devam edin belki müslümanları haklı bulurlar da lütfedip biraz hak verirler bize masalarına oturabildiğiniz meclislerine girebildiğiniz kafir dostlarınız!! kimse kara kaşınız için şeriat getirmez size haklı olduğumuzu zaten biliyorlar bilmeseler kafir olmazlardı. kime neyi akıl yoluyla siyaset yoluyla ispat etme derdindesiniz zaten bütün herşey onların oyun düzeneği, buyrun istediğiniz oyunda sizinle onlara iyi eğlenceler o zaman.

Okudunuz mu?  Aşık'ım ve kurtulmak istiyorum

ELHAMDULİLLAH
Bu gün şehit olacağım diye yola çıksanız. Önünüzde iki yol var.

Birinci yol. Siyonizm’in ürettiği silahları alacak veya kimyasalları kullanacak ve sonunda terörist ilan edilip orantısız güçle ezileceksiniz.

İkinci yol. Siyonizm’in bu tuzağını görecek ve MESCİDİ ŞALOM pardon SELAM türü mahallerde toplanan sözde mücahitlerin gittikleri yerlerde şahit olduklarına sizde şahit olacaksınız.

Anlaşılan ya bu hususda yenisiniz. Yada mücahit toplayıp siyonistlerden mücahit başına bilmem kaç yüz dolar koparma peşindesiniz.

Eğer yeni iseniz. Gözünüzü açınız.

Eğer para peşindeyseniz. Bilinki o paraların tamamı kanlı. Kimseyede hiç bir şekilde hayrı dokunmaz.


dr.şeriati
he para peşindeyiz!!!! anlaşılan nefsiniz kendini size haklı çıkarmak için baya bir uğraşmış görünen o ki amacına da ulaşmış. kim kendini nasıl kullandırıyor Allah biliyor, ayrıca hiçbir kuruluşla da ilişiğim yoktur sadece müslümanım diyenin kardeşiyim o kadar, kafirin masasında da oturmayacak meclisine girmeyecek ve onların oyunlarını onların istediği şekilde oynamayacak kadar imanım ve aklım var çok şükür. ve ben o imana ihanet edip aklımca çıkış yolları aramayacağım. bir müslümanın da tarafı bellidir hadi sıkıysa tarafınızı belli ederek adına siyaset dedikleri o şeytani oyun masasına oturun bakalım alıyorlar mı sizi oyuna? neyi neyle getirmeye çalışıyorsunuz? hem adınıza demokrat veya bilmem hangi görüş diyerek onlardan olduğunuzu dile getireceksiniz hem de güya alttan alttan şeriat getireceksiniz öyle mi? bu mudur doğru metod? her neyse konu gereksiz uzuyor herkes kendi imanı ölçüsünde mücadele eder ve herkes herşeyin farkındadır ayrıca, yani kimse üstüne beyaz çarşaf atarak temiz göründüğünü sanmasın sadece kendi gibi nefsi peşinde olanın desteğini almış olur o kadar. vesselam.


Tarikatsiz1i
Elhamdülillah isimli üye,laf salatalarını başka konulara taşırsan memnun olurum.O kendini beğenip bir şey zanneden tavrını ve insanlara üstten bakan halini de beraberinde taşırsan burada şehadet şerbeti arzulayan müslümanlara da iyilik etmiş olursun.
Bir şey yazdım zannediyorsun ama sadece zannediyorsun.O yüzden bilginim havasına bürünmüş boş lakırdılarla insanların miğdesini ve zihnini bulandırma ne olur.
Mescidi Şalom terbiyesizliğinde cabası,ihanetinin açığa vurulmuş deşifresi!!!

Okudunuz mu?  Evde duvar kağıdı bulundurmak caiz midir İbadete engel midir?

ELHAMDULİLLAH
Tarikatsiz adres istemiştin sanırım ve bizde adresi doğru vermişiz.

Nereden biliyoruz….????

İnfiale kalkmanızdan……

< Mescidi Şalom terbiyesizliğinde cabası, ihanetinin açığa vurulmuş deşifresi!!! >

İhanetimizin açığa çıkmış deşifresiymiş MESCİDİ ŞALOM pardon SELAM diye adres göstermemiz.

Biz o yollardan geçtik Tarikatsiz….. MESCİDİ ŞALOM’un mensubiyetini de yakınen bilenlerdeniz. Hatta biraz daha ileri gidelim DEŞİFRE olmak adına…..

O aradıkları ve asla bulamayacakları veya bulamayacaklarını sandıkları FİRAVUNUN SARAYINDA YETİŞMİŞ DAİ ile muhatapsın şu an….

Bir çok kişi neden bahsettiğimizi anlamayacaktır. Ancak siz sanırım anladınız. Tarikatsiz.

Korkmana gerek yok…. Sizi tanımam. Tanımakta istemem.

< Arkadaş bir yolunu bilipde Afganistana ya da filistine beni yollayabilecek olan varsa konuşsun. >
demişsin Tarikatsiz…… ve biz, MESCİDİ ŞALOoooM’u DEŞİFRE edincede İnfiale kalkmışsınız. Yazdığınız yazı alıntı olarak yukarıda yazılı.

Filistin yada Afganistan’a gidecek cahil müslüman arıyorsan ve bundan da EMTİALANIYORSAN….. Siyonistlerden cahill müslüman başına bir kaç yüz dolar alıyorsan ki; görüntü o yönde….. Bizde siyonizm para kazansın diye gönderecek kardeşimiz olmadığını ve kanlı paradan uzak durmanızı salık veririz…..

Bu arada Tarikatsiz…. ŞOVALYELİK VARMI….????

İki satırdan neler çıkarttık ve ihanet merkezinizi deşifre etmekle kalmadık sizinde rütbenizin ne olabileceği hakkında kanaatimizi arz ettik. Gerçi siz ŞOVALYE olacak kadar akıllı görünmüyorsunuz. Ancak çaresizlikten belki sizi ŞOVALYE yapmış olabilirler yada, namzetisinizdir.

Her zaman ve vesile ile şunuda bil ki; biz yaşadığımız sürece İSLAM’ın MERKEZİ’ne ve YILDIZI’na dokunamayacaksınız…. Sizden önce İRİB buldu bizi karşımızada SEYDA BİRİ diye çıktı…. Ancak karşısındakinin eski bir DAİ olduğunu unutmuş olarak.

Şimdi İSLAM’ın FEDAİ‘liğini yapmaya adadık kendimizi…..

Artık VENİ, VİDİ, VİCİ demiyoruz….. LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH Diyoruz. Rabbime Şükürler Olsun. Elhamdulillah…..

Tarikatsiz deşifre oldun….. Bizide deşifre ettin.


hakyol
mahşerde şehitler geldiğinde peygamberler bile ayağa kalkacak……bu şehitlik mertebesini ulasmayi kim istemez….
Allah sana şehitligi nasip eder insAllah, ama nasip işte, insanin istegine bagli olan bisey degil….ve şehit sadece kılıçla savaşarak “ölen” birisi değil, namaz kılarken, Kur’an okunurken Hakk’ın rahmetine kavuşursan da şehitsim Allahın izniyle. hazreti ömer veya hazreti osman gibi….

Okudunuz mu?  Mumsema ve mum kimdir?

karadamlalar
Allahın dinini ayakta tutmak adına tağutların dinine girek yani(haşa), Allah şahid biraz okuyun düşünün ne dediğinizin farkında olun tevhid ve cihad olmadan kurtuluş yok.


Kayıtsız Üye
Yaw birader sen diyosunki ben şehit olimde eşimde çocuklarımda başının çağresine bakarlar hadi bekar olsan neyse de çocuklarının eşinin sen gittikten sonra senin yokluğunu çekecekleri hiçmi canını acıtmıyo kusura bakmada yazarken bile sinirlerim bozuldu yaaa


Kayıtsız Üye
Çok büyük günahlara girdim sevdiğim değer verdiğim hayatımı ona göre kurduğum yıllarımı verdiğim insanı aldattığımı düşündü ama bana çok aşırı hatalarının hırsına ve öfkesine yenilip icimi ferahlatmaya çalıştım ama çok sevdiğimden dolayı her seferinde ondan kopamadım yalanlar söyledim ve hataların büyüğünü yaptım canımı kıyma nomtasına geldim ve gavsi sani hazretlerine gidip tövbe aldım ve dualara sığınıyorum ama etraftaki onun gözümde lanetli biri olarak kaldım kalbimden hiç kötülük geçmedi imkansız olduk o vatani görevini yapmak için şarkta ve ben onun ordada hayatına engel oldum ama onun yaptıklarıyla benim yaptıklarım birbirimize eşitledi ama ben bir bayan olarak ona daha acı verdim ve ben Allah a sığınıp Allah için yaşamaya çalıştıkca aklımdan bir saniye bile çıkmıyor aklımı kaybedicek duruma geldim


Kayıtsız Üye
Dostum güzel soylemizsinde birincisi Allah sen oldukten sonra ailenin kaderini belirlemez cunku Allah zaten belirlemizsin ikincisi gerdek diye sahabilere hitap edemezsin ve onlar asla gusulsuz savaşa gitmemislerdir


şehit olmak istiyorum, şehid olmak istiyorum, sehit olmak istemek

Bu kategoride yer alan Başkalarının erik ağaçlarından toplanan eriği yemek günah mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah Yolunda Şehit olmak istiyorum!