Anasayfa
6 Temmuz 2023, 13:48
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yemek Pişirmek Görmek

Rüyada Yemek Pişirmek Görmek

Hoca
YEMEK PİŞİRMEK
Rüyada yemek pişirmek, istediklerine kavuşmaya yorumlanır.


Cevap: Rüyada Yemek Pişirmek Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yemek pişirmek rüyayı gören kişinin ne duası varsa kabul olacağına ve ne dileklerde bulunmuş ise bütün dileklerinin de kabul olacağına mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceğine işaret eder.


Rüyada pilav pişirmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda maddi durumu çok iyi fakat uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı gördüm, bana herşeylerini kaybettiklerini ve artık bizim gibi hayat sürdüğünü söylüyor bende bugünlerin geçeceğini söyleyip onu teselli ediyorum ve evine gidiyorum. Evine gittiğimde eşi yemek yaparken ellerini yakmış ve elleri yoktu bende onlara yardım etmek için onlara pilav pişirdim fakat yaptığım 1 tencere pilavı bir yere boşaltmak istediğimde pilav o kadar çoğalmıştı ki ancak yemek masasının altına sığdırabildim.

Okudunuz mu?  Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

Yorum: Rüyada Yemek Pişirmek Görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya daha çok sizinle ilgili olarak yorumlanır. Merhametli ve yardım sever olmaya işaret eder. Ayrıca malında meydana gelecek olan bolluk ve berekete tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba,
Bana gorucu olan birisi vardi. Ancak görüştükten sonra olmadi. Rüyamda bizim evde bir arıza çıkmış ve onların evine birkac günlüğüne yatılı misafir olmuşuz bütün ailemle. Onların bize yemek hazırladığını benim onlara yardım ettigimi gördüm. Gayet mutluyduk. Sohbet ettiğimizi filan gördüm.
Hocam bu rüya ne anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada yılan görmek ne anlama gelir

Hocam selamün aleyküm
Bana bı görücü gelmişti ama olumsuz oldu. Rüyamda onların evinde misafir oldugumuzu gördüm birkaç gün yatılı kalıyorduk bütün aile vardı. Yemek yedigimizi sohbet ettiğimizi gördüm. Ne anlama gelir hocam


arifselim
Merhaba. Rüya hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ancak bu konu kapanmış ise artık onlarla ilgili olarak yorumlamayız. Etkisinde kalındığından dolayı bu tür rüyalar görülebilir. Bir diğer yorum olarak ise, sevineceğin gelişmelerin olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Ağaç Görmek - İSTİHARE RUYASI

zeugma
Selamun aleyküm. ben rüyamda yurtdışından kuzenim gelmiş arabanın içinde oturuyoruz acıktınmı abi deyip karşıdaki dönerciye gidiyorum dönerci menderes kenarında pırıl pırıl suyun kenarında yemek yapıyor ben hazır olan dönerleri alacakken başkası alıyo ve tekrar yapmaya başlıyo coook uzun sürüyo kuzenimin yanına başka birisi gelip yemek ısmarlıyor bende yemekleri götürünce olmaz ben yedim artık diyor. Şimdiden teşekkürler selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada Yatak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ancak kişinin durumuna bakılarak doğru yorumlanabilir. Gene olarak ihtiyacı olan ve sıkıntıda olan birisine yardımcı olacağına ve sıkıntısını gidereceğine alamet olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda misafir gelecek bende yemek yapıyorum sonra vefat eden annem geliyor benim yemek yapacağım asma yapraklarını alıp sarma yapıyor bende anne sarma yapma onları sulu yemek yapayım diyorum annemde sarma daha iyi olur diyor bide bakıyorum annem yaprakları sarmış bir tencere dolusu ben şaşırıp kalıyorum ne çabuk sardin diye sonra misafirler geliyor erkek kardeşim ve 2 arkadaşı ben sofrayı kurup yemeklerini veriyorum çok begeniyorlar yemekleri hepsini yiyorlar yorumlar mısınız hocam

Okudunuz mu?  Rüyada Yüzmek Görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya sahibi için işlerinin daima yolunda olacağına, sorunları aşacağına ve Allah’ın izniyle hak yolunda yürümeye devam edeceğine işaret olarak yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Annem, ben ve teyzem işyeri gibi bir yere gidiyoruz ve işyerinde de bizi bekleyen kişi teyzemin eşi. Gidiyoruz, teyzemin eşi annem ve teyzeme selam vermeyip direkt olarak bana selam veriyor ve bana, benim ismimi söyleyerek: "Ooo! Ne yapıyosun bakalım." diyor. Ben karşılık veriyorum ve "iyiyim, sen ne yapıyosun." diyorum yine ismini söyleyerek. Neyse, sonra mutfak gibi bir yere geçiyoruz, zaten annem, ben ve teyzemle beraber gittiğimiz yer lokanta gibi bir yere benziyor. Her yerde sandalyeler, masalar falan var. Neyse, masaların ve sandalyelerin olduğu yerde fırında et pişiyor ve sanırım patates ile birlikte, ama patates olmayadabilir, sadece et pişiyor da olabilir orasını tam hatırlamıyorum. Neyse, et pişiyor, aramızdan birisi etleri ikram ediyor bize. Bizde yiyoruz. Sonrasını net hatırlayamıyorum.
Birde diğer bir rüyamda; Siyah-Kahverengi karışımı, uzun antenli hafif büyük bir böcek görmüştüm.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin maddi ve manevi durumunun daha iyi olacağına, başarılı ve kazançlı bir döneme kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Böcek görmek ancak görüldüğü şekilde yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rugada kuru fasulye pisirmeyd calismak, rüyada yemek yapmak imam nablusi, Rüyada yemek pişirme

Bu kategoride yer alan Rüyada yakışıklı erkek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yemek Pişirmek Görmek