Anasayfa
3 Eylül 2022, 19:52
sizden3
Abone

Oruçken rüyalanmak

Oruçken rüyalanmak

mrunlumrt
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım. Oruçluyken rüyalandım. Dün iftardan sonra banyoya girmiştim. Normalde oruçken banyoya girilmesine karşı olduğumu ailem biliyor. Ailemin şüphenlemesini de istemiyorum.. İftardan sonra gusül alsam olur mu? aciLL yardım eder misiniz?


Cevap: Oruçken rüyalanmak

LaTahzen
Sahurdan önce olsun sonra olsun. Gusül abdesti almanız yeterlidir.

Okudunuz mu?  İnsan içinden geçen şeylerden de hesaba çekilecek midir?

Cevap: Oruçken rüyalanmak

mrunlumrt
Şuan cünübüm iftardan sonra alsam olur yani. Başka başlıklarda namazı terketmek diye bir şeyler geçiyor.


Cevap: Oruçken rüyalanmak

LaTahzen
Hayır belittiğim nokta rüyalanmak orucu bozmaz,ancak en kısa sürede gusül alınmalıdır.Sahurdan sonra oldu diye ertelenmemelidir.Ayrıca namaz vaktini kaçırmanıza sebep olmamalıdır.Selametle kalın..

Okudunuz mu?  Cennette oyun varmı

mrunlumrt
Teşekkür ederim..


qwert12380
Gusül abdestini hemen almalısın.Ben de çok utanıyorum oruçluyken gusül abdesti almaktan.Rüyalandığımı anlarlarsa full dalga geçerler, rezil ederler.


Kadir07
Selamun aleykum Ben Rüyada Cinsel bişey yaşadım ama ıslamlık Olmadı Ama sonrasında Tuvalete girerken ciş yapmak istedim ve 1 ve ya 2 saniye gelmesi Geçikti Acaba Orucum Bozulmuş mudur? Arkadaşlar Bilen lütfen Yardımcı Olsun…

Okudunuz mu?  Beddua tutar mı?

ACİLSERVİS
Aleykümselam. Rüyanda meni gelse de gelmese de orucun bozulmaz. Islaklık olsaydı sadece guslünü alır orucuna devam ederdin. Bu durumda hiç bir şey gerekmiyor.

Bu kategoride yer alan Para kazandıran online tarayıcı bir oyuna para yatırıp kâr elde etmek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçken rüyalanmak