Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa6
Abone

Azgınlıktan kurtulmak için dua

Azgınlıktan kurtulmak için dua

Kayıtsız Üye
azgınlıktan kurtulmak için dua


Cevap: Azgınlıktan kurtulmak için dua

Fetva Meclisi
Azgın nefsi ıslah etme duası kısaca
Azgınlıktan kurtulmak için Türkçe Dua

Bismillahirrahmanirrahim
İlahî ileyke eşkû nefsen bissûi emmâraten ve ilel hatîeti mübâdireten. Ve bir me’âsike mûliaten. Ve lisahatike mutaarizeten. Nes’elüke mesâlikel mehâliki. Ve tec’alünî indeke ehvene hâlik’in, kesîretül ileli. Tavîletül emeli. İn messeheş’şerru tecze’ü. Ve in messehül hayrü temne’u. Meyyâleten ilellü’bi vellehvi mehlüvveten bil gafleti ves’sehvi tüsriu ilel hevbeti ve tüsevvikuni bittevbeti.
İlâhi eşkû adüvven yudillünî ve şeytânen yuğvînî. Ked melee bil vesvâsi sadrî. Ve ehâtet havâcisuhu bikâlbi. Yu’adidüliyel havâ. Ve yuzeyyinulî hubbeddünya ve yehûlü beynî ve beynettâati vezzülfâ.

Okudunuz mu?  Rüzgar olmasaydı hayatımızda neler değişirdi?

İlâhi ileyke eşkû kalben kâsiyen ma’al vesvâsi mütekalliben. Ve birreyni vettab’i mutelebbisen. Ve aynen anil bükâi min havfike câmideten. Ve ilâ mâ yusirruha tâmihaten. Elâ lâ havle ve lâ kuvvete illâ bir kudretike. Velâ yehatülî min mekârihiddünya illâ bir ismetike. Fes’elüke bibelâği hikmetike ve nefâzi meşîetike. Enlâ tec’aleni liğayri cûdike mutaarızen. Velâ tusayyirenî lil fiteni arazen. Ve künli alel a’dâi nasiren. Ve alel mehazi vel uyûbi sâtiren. Ve minel belâyâ vâkıyen. Ve anil me’asi âsimen. Birahmetike yâ erhamerrâhimîn.

Okudunuz mu?  Pamuk Pecete Kullanmak

azgınlıktan kurtulmak için dua

Bu kategoride yer alan Cuma Hutbesinin Şafiî ve Hanefi mezhebine göre Arapça metni başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Azgınlıktan kurtulmak için dua