Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:04
sizden9
Abone

18 yaşındayım ve kendimi tutamıyorum

18 yaşındayım ve kendimi tutamıyorum

smtkrk
Arkadaşlar 18 yaşındayım konu cinsellikle ilgili ergenlik döneminde çok zorlanıyorum ve internette gördüğüm suni vajiina sipariş ettim ve zina yapmamak için kendimi bunla zinadan korurum dedim sizce yanlış mı suni vajinada zina sayılır mı lütfen cevap içimde acayip bir pişmanlık oluştu zinadan kaçmak için vede kızlardan kaçmak için aldım

Okudunuz mu?  Evlenmek İçin Dua

Cevap: 18 yaşındayım ve kendimi tutamıyorum

imam
Neden evlenmiyorsun?
Suni işleri bırakın hep ayıp hem günah


Cevap: 18 yaşındayım ve kendimi tutamıyorum

SUNNAH
Zinadan korunayım diyorsunuz, yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorsunuz. Bir müslüman böyle bir edepsizlik yapmamalı. Zinadan korunmak ve şehveti teskin etmek için öncelikle harama bakmamalı ve göz zinasından sakınmalı. Beslenmeye dikkat etmeli vücuda fazladan enerji verecek gıdalardan(bilhassa şekerli) sakınmalı. Nafile oruca devam etmeli. Pazartesi-Perşembe, veya her ayın 13-14-15(HİCRİ) oruca devam edilmeli. Hem nafile oruç tutarak allah-u Teala’nın rızasına yakınlaşmış olursunuz, hem Peygamber Efendimiz SallAllahu Aleyhi ve Sellem in sünnetine uymuş ve şefaatine yaklaşmış olursunuz, hem bedeninizde sıhhat afiyet bulursunuz hem de şehvetinizi teskin etmiş olursunuz. Şehveti teskin etmekle, zihninizi hayatınıza daha üretken biçinde dahil edersiniz. Bu da hayatta başarıyı getirir. Bütün bu gerçekler ortadayken siz bu sorunu çözmeye yönelik nasıl yanlış bir adım attığınızı artık kendiniz görün.

Bu kategoride yer alan Bana iftira atanın başına türlü türlü sıkıntılar musibetler geliyor vicdanım hiç rahat değil başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

18 yaşındayım ve kendimi tutamıyorum