Beyin gücünü kullanmak?
Allahın1Kulu
SelamunAleyküm bir şey sormak istiyorum benim bu konulara merakım var parapsikoloji,beyin güvü kısacası metafizik konulara yani beyin gücünü kullanarak cisimleri hareket ettirme veya aşırı yoğunlaşma durumlarında karşıdaki kişi seni düşünebiliyor rüyasında görebiliyor ve sana mesaj atabiliyor başka bir örnekte göz rengini bile değiştirebiliyorlar bunlarda bir sakınca varmıdır?Varsa sağlam kaynaklar nedir birde astral sehayat günahmıdır? Şunuda belirtmek isterim insan beyni ortalama %5 falan en fazla kullanabiliyor geri kalan kısımları bunlar oluşturabilirmi çünkü bu tür parapsikoloji konularında yurt dışında özellikle polisler cinayet suçlularına ulaşmak için özel ekiplerle çalışıyorlar.
Cevap: Beyin gücünü kullanmak?
Crowley
Beynin %5 ini kullanma konusu uydurma. Beynimizin her yerinin bir işlevi var hepsini kullanıyoruz.
Belli bir dönem herkeste bu merak uyanıyor. Biraz vakit geçirdikten sonra ilgin azalır.Bence zaman kaybı.
Çeşitli hastalıklar bu güçlerle iyileştirilebiliyor diye biliyorum.
Seyahat ile değil ama İstihbarat servislerinin cinleri kullandığı haberini görmüştüm,olabilir.
Beyin gücünü kullanmak ne demek
@hmet
Kısaca Beyin Gücü Nedir?
Pozitif düşünce, olumsuzluklara razı olmayan, her koşulda yapılabilecek iyi bir şeyin olduğuna inanan, insan hayatını olumlu yönde etkileyen bir düşünce tarzıdır. Bugün artık iş, spor ve sanat dünyasında bile pozitif düşünce ve beyin gücü verim arttırıcı bir faktör olarak kabul edilmektedir.
Pozitif düşüncenin gücü konusunda bir üniversitede yapılan araştırmanın sonuçları oldukça ilginç. Söz konusu üniversitenin basketbol takımları üçe ayrılıyor. İlk grup, her gün yarım saat şut çalışması yapıyor. İkincisi grup, her gün yarım saat imgeleme (hayalde canlandırma) alıştırması yapıyor. Yarım saat boyunca , attıkları her şutun girdiğini hayallerinde canlandırıyorlar. Üçüncü grup ise hiçbir şey yapmıyor.
Bir ay sonunda sonuçlar değerlendiriliyor. Tüm öğrencilerin bu çalışmaların öncesindeki şut yüzdeleri bu çalışmaların öncesindeki şut yüzdeleri alınmış olduğu için , yeni sonuçlarla karşılaştırmak zor olmuyor.
Araştırma sonucunda; hiç çalışma yapmayan üçüncü grupta gelişme olmuyor. Hatta hafif bir düşüş bile gözleniyor. Her gün yarım saat şut çalışması yapan birinci grubun şut isabet oranı % 24 artıyor. Her gün yarım saat imgeleme çalışması yapan, ama topu eline bile almayan ikinci grubun şut isabet oranı ise %23 artıyor. Yani her gün fiziksel çalışan grupla neredeyse aynı sonuç alınıyor.
Bu ve buna benzer araştırmadan da anlaşılacağı gibi, pozitif olmak sadece işimiz için değil, hayatımızın her alanında çok önemlidir. Çünkü pozitif düşünce, stres, heyecan, kaygı, kendine güvensizlik ve sinirlilik gibi insan hayatını etkileyen olumsuzlukları ortadan kaldırır.
alıntıdır
Parapsikoloji