Anasayfa
8 Ağustos 2022, 16:30
sizden5
Abone

İstibrada peçete

İstibrada peçete

magicksk
ben sıvazlama yaparak istibra yapıyorum.en son peçeteyle kuruluyorum.sonra uzva peçete sarıp wcden çıkıyorum.peçete sarmamdaki sebep eğer idrar sızıntısı gelirse peçetede kalması için.Fakat daha sonra wc ye girdiğimde peçeteyi alırken veya istibra yaparken peçetenin ufantıları toz gibi üstüme dökülüyor.ve ben bu döküntüleri necasetli diye çok rahatsız oluyorum.daha sonra üstümde elimde toz gibi bir şey görsem dokunamıyorum.
istibra yaptıktan sonra peçete ile kurulanmam yeterli olur mu peçete sarmasam olur mu peçetede sarmadığımda idrar sızıntısı gelirse ayaklarıma bulaşacak ve daha sonra idrarımı yaptıktan sonra elimle sıvazlarken elime idrar kalıntısı bulaşır sonra kıyafetimi toplarken elimden kıyafetime bulaşacak diye düşünüyorum ve bu konuda çok sıkıntı çekiyorum.
açıklamalarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Akla takılan sorular?

Cevap: Istibrada pecete

Sabri
istibra yap ama peçete ile kurutma ki ıslak kalsın ve vesvese olmasın


Cevap: Istibrada pecete

numan3434
Vesvese olma ihtimali yüksek.Şimdi sana soruyorum ve bende senin gibiydim.Wc’den çıktığın zaman idrar geldiğine eminmisin?


Cevap: Istibrada pecete

Sabri
Emin olun idrar gelmiyor ve şüpheli davranıyorsunuz

Okudunuz mu?  Gereğinden fazla terlemek abdesti bozar mı?

magicksk
hayir gelmiyor


Molla_Efdal
Arkadaşlar lütfen sual etmeden evvel ilmihal okuyalım


istibra yaptıktan sonra peçete kullanmak

Bu kategoride yer alan Yıkanırken Hapşırıyorum Geğiriyorum Gusül Abdestim kabul oldumu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstibrada peçete