Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı kandiller benim kızımın 1 sene olcak nişanı atılali biz aynı yerde oturuyoruz eski nişanlısı ile fakat konuşmuyoruz dün gece rüyamda kızımın kayınvalidesi ile kapıda karşılaşıyoruz ve bana bir gel diyo daha sonra bizim eve giriyoruz bizim evde Kanepenin ustunde benim torunumun kıyafetleri ve hırkalari oluyor bana diyoki kaynanası biz pişmanız tekrar barışmak istiyoruz diyo bende yok diyorum kızıma soruyorum oda yok deme ben istiyom diyo bir konusak diyo sonra babasına soruyorum oda kızın ne diyorsa o olsun diyo bu neye yorumlanır şimdiden Allah razı olsun.


Cevap: Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

arifselim
Selamun aleykum hayırlı günler. Bu rüya kızınız için hayırlı kısmetlerin olacağına tabir edilir. Bu rüya o kimselerle olacağı bir mana olması gerekmez. Ama hayırlara ve sevinçli haberler almaya tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Yorum: Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda kızımın sözlüsünün annesi bizim evde ıspanak pişircekmiş bizim ocak bembeyaz çocun annesi elinde avuç içi kadar kücük siyah bir tava onda pişirmek istiyor fakat ıspanaklar yıkanmamış ve doğranmamış bende bu nasıl pişecek böyle diyorum rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


Yorum: Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Tohat
Rüyanda gördüğün gibi dünürünün size gelip hoşça vakit geçireceğinize ya da sevdiğin kimseler ile kutlama, eğlenceli vakit geçirme maksadı ile toplanarak mutlu olacağın güzel bir vakit geçireceğine delalet etmektedir. Her türlü hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır tabi.


rüyada kızının kaynanasını görmek, rüyada kızının kayınvalidesini görmek, rüyada kizimin kayın validesini görmek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();