Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Psikolojik Rahatsızlık ve İslam

Psikolojik Rahatsızlık ve İslam

Kayıtsız Üye
Merhaba, son 1 yıldır neredeyse sürekli ilaç kullanıyorum. Obsesif bozukluk ve depresyon teşhisi koyuldu. İlaçlarla daha iyi oluyorum ancak merak ettiğim bunun dinen durumu nedir?
Yani bu tür ilaçlar kullanarak aslında çekmemiz gereken acı, vicdan azabı ve sıkıntı gibi duyguları mı azaltıyoruz diye sorgular oldum.
Neticede kendi irademizle o an farklı davranıp hissedip konuşacakken bu ilaçlarla farklı davranıyoruz… Bu konuda dua et ilaç alma diyen de çok var, olması gereken nedir acaba, teşekkürler…

Okudunuz mu?  Hoşgörü ile ilgili hutbe

Yorum: Psikolojik Rahatsızlık ve İslam

arifselim
Merhaba kardeşim. Geçmiş olsun. İlaçlar insan için verilen birer nimettir. Bu psikolojik sorunlarda birer hastalık sayılır. Nasıl başı ağrıyan ağrı kesici içiyor ve ağrıları hafifliyor veya iyileşiyorsa aynı şekilde senin durumunda olan birisinin de yaptığı şey aynıdır.

Okudunuz mu?  Nişanlıya itaat edilir mi

Paranormalite Rahatsızlık!

adaletbirliği
Merhaba bir süredir paranormal olaylar yaşıyorum ve bu son bir haftadır artık bana zarar verdiğini hissettiğim için Google aramada pek çok yerde bir çok yayım okumama rağmen buradan fayda göreceğimi umarak mavcut problemimle ilgili yardımı dokunabilecek kalben yaratana bağlı bir yardım sever arıyorum. Sorunumun detaylarını sadece özel paylaşmak istiyorum ve acil yardıma ihtiyaç duymaktayım.

Okudunuz mu?  Cüzdanımı kayıp ettim nasıl bulabilirim?

Yorum: Psikolojik Rahatsızlık ve İslam

ACİLSERVİS
Özelden hiç kimse bir diğerine mesaj yazamaz. Burası forum sitesi foruma yazarsın dileyen cevap yazar veya yazmaz üyeler kendileri bilir.


hastalık kefaret mi

Bu kategoride yer alan Anne babanın evlatlar arasında çıkar gözeterek ayrım yapması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Psikolojik Rahatsızlık ve İslam