Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:19
missa06
Abone

Namazı bıraktım

Namazı bıraktım

Kayıtsız Üye
Yaşadıģım hayatta kendimi bildim bileli şanssızlıklar yaşadım ben hep iyi olmaya çalıştıkça belalar beni buldu 32 yaşındayım 3.5 yıl önce namaza başladım ama hayatımda değişen bir şey olmadı ruhsal çöküntü içine girdim insanlara bir türlü yaranamadım ve ALLAH C.C ye öfkelendim namazı 2 gündür bıraktım ettiğim hiç bir duaya karşılık bulamadım

Okudunuz mu?  Peygamberler hangi vasıflara sahiptir özellikleri nelerdir?

Yorum: Namazı bıraktım

Kaan Y.
İşte Allah C.C sizi bunun için imtihan ediyor ve dualarınıza yanıt vermiyor. Yani duaların kabul olmaması bile imtihanın gereği olabileceği gibi, eksik veya yanlış bir durumunuzdan dolayıda dualarınız reddedilebilir. Buna dikkat etmeli, Allah C.C.’na sakın ama sakın isyan etmeyiniz, isyankârlardan da uzak durunuz. İsyan edenler, hep sonunda pişman olurlar. Namazı bıraktığınız için de kefaret mi olur tövbe mi olur bilemem ama bir af duası etmenizi tavsiye ederim. İnşALLAH ta bundan sonra namaza geri başlarsınız. Selametle…

Okudunuz mu?  Öldükten sonra ruh nereye gider neler yapar ?

Yorum: Namazı bıraktım

Kayıtsız Üye
Namaz , insanlara yaranmak için ya da hayatımızda işler yolunda gitsin diye kılınmaz . Sadece Allah’ın rızasını kazanmaktır amacımız inşAllah . Dua ederken karşılık beklemek de yanlış , dua bir ibadettir, kabul olur ya da olmaz Allah bilir . Sabrederek namazınızı kılınız. Peygamber efendimiz yıllarca Mekke’de işkencelere maruz kaldı pes etti ? Size önerim bu tür durumlarda kainattaki tek örneğimiz Peygamber efendimizin hayatını okumanız ..

Okudunuz mu?  Ravi nedir? ravide bulunması gereken özellikler nelerdir?

Yorum: Namazı bıraktım

#UguR
Siz isyan ettiğiniz için tövbe edin istiğfar edin. Çünkü gidecek başka kapınız yoktur. Allah affedicidir. Namaza tekrardan başlayın ve kazaya kalan namazınızın kazasını kılın ve onun içinde tövbe edin. Siz hiç korkmuyor musunuz ölünce kabirde azap çekerim diye?

Okudunuz mu?  Ruhani varlıklar nedir?

"Dağa göre kar, güle göre diken, İmana göre imtihan" Nureddin Yıldız


Kayıtsız Üye
Çok yanlış bir dusunce içindesiniz , Allah (C.C) kullarını imtihan eder ve onu musubetler ile sınar , Allah (C.C) bazen kulunun duasını hemen kabul etmez cünkü o her işin hayırlısını bilir bazen kuluna bekle der yani duasını hemen kabul etmez çünkü Allah (C.C) herşeyi bilir , tövbe edip namazına başlamalısın , kötü geçirdiğin günler için sabretmelisin , Allah sabredenlerle beraberdir .

Okudunuz mu?  Hatime başlarken ne yapılır

MERAK EHLİ
Hiç düşündün mü yanlış dua ediyorumdur belki diye. Hiç düşündünüz mü belki istediklerim benim için hayırsız veya daha zamanı vardır diye. Her dua kabul edilir ama Allah (cc) daha hayırlısını bize takdir ettiği için bu duayı yerine getirmez. Ve bizlere daha iyisini verir. Ne verirse versin hakkımızda mutlaka en hayırlısını verir. Ve şunu unutmamak lazım imtihan ediliyoruz. Onun için tövbe edip Allah’a sığınmak lazım.

Okudunuz mu?  Süslü nickler

Kayıtsız Üye
Ben bu fikrinize katılmıyorum. namaz elbette üzerimize bir farz ama yapılan dualar hayatımızda bazı şeylerin yoluna girmesi için. bende en sıkıştığım zamanlarda dua ettim. ama olmadı. isyanlara kadar gittim. sonunda insan neyi idrak ediyor biliyor musunuz, eğer Allah size vermiyorsa kim size verebilir ki, yada Allah size o duayı nasip ediyorsa kim engel olabilir ki? bu yüzden bu cümleleri düşünerek dua edin derim ve emin olun ki hiç bir dua yoktur ki Allah tarafından kabul olmasın. ya hemen ya da belli bir süre sonra. Duan kabul olmadı mı, ya zamanı gelmemiştir yada istediğin şey senin için hayırlı değildir.
Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  İstanbul kaç yılında İstanbul adını almıştır ?

Kayıtsız Üye
İnsanlar yalnız: ‘İman ettik’ demekle imtihan edilmeden bırakılacaklarını mı sandılar?
Ankebut-2

Yoksa insan, her dilediğini elde etme hakkına sahip olacağını mı sanıyor?
Necm-24


dua etmeyi, dua olmayınca namazı bıraktım, namazı bırakıyorum

Bu kategoride yer alan Mürtedin katli vacip midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazı bıraktım