Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
sizden7
Abone

Cin neden insana gözükür ?

Cin neden insana gözükür ?

thuso
Selamun aleyküm geçen gece telefonuma bakınıyordum bir anda koltuğa gözüm gitti ve sip siyah yüzü sadece çok hafif beyaz olan bişey gördüm bana bakıyordu nefesim kesildi 2 3 saniye kaldım öyle sonrasında ise hemen ışığı yakıp oraya baktım ama hiçbişey yoktu

Okudunuz mu?  Gusül abdesti aldım fakat meni bulaşmış eşyaya dokundum. abdestim bozuldumu?

Öncelikle selamun aleyküm cinler neden insanlara gözükür geçen gece cin ile karşı karşıya geldim ve nefesim 2 3 saniye kesildi ne yapacağımı bilemedim hemen ışığa koştum ancak ışığı açtığımda hiç bişey yoktu bunun sebebi nedir neden geldi ?


Yorum: Cin neden insana gözükür ?

Şem’a
Cin olmayabilir belki bir anlık hayaldir bilemezsin
Cinlerin göründüğünü kim söyledi? Cinleri görme imkanı var ama herkes göremez

Okudunuz mu?  Nasıl Müslüman olunur? diye soran birine bilmiyorum demek.. dinden çıkılır mı acaba?

Yorum: Cin neden insana gözükür ?

thuso
Anlık bir hayal olsa nefesimin kesileceğini sanmıyorum ancak büyü vb şeyleri çok fazla araştırıyordum eskiden ancak sonradan bıraktım sebebi bu olabilir mi ?


Yorum: Cin neden insana gözükür ?

Kayıtsız Üye
Bende çok araştırıyorum ama bir o kadarda dua ediyorum emin ol bilinçaltın oyun oynamış seninle sabah ve gece ayetel kürsünü oku yat içini ferah tut

Okudunuz mu?  Sevdiğimi Ona Yarın İlk Fırsatta Söylemek İstiyorum.

hayırlısı23
O tür büyü vb şeyleri araştırma. Nefesinin kesilmesi anlık yaşadığın şok sebebiyle vücudun vermiş olduğu bir reaksiyon olabilir. Gördüğün şeye gelince karanlıkta gördüm diyorsun ışığı açmaya gittim demene göre. Bazen insan aşırı korku halinde karanlıkta kendi hayalinde kurguladığı bir cisim görüyor gibi olabilir halbuki öyle bir cisim olmadığı halde. Eğer bu sürekli oluyorsa yani bir cisim ya da meta olmadığı halde birşeyler gördüğünü sanıyorsan şizofreni belirtileri olabilir. Bu durumda profesyonel bir destek alman gereklidir. Psikiyatri doktoruna gidip durumunu anlatmalısın.
Namazlarını düzenli olarak kıl yatmadan önce de felak nas ve ayetel kursi surelerini oku. Allah’ın izni ile bir şey olmaz.

Bu kategoride yer alan Hasta babam için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin neden insana gözükür ?