Rüyada besmele ve şehadet getirmek

Rüyada besmele ve şehadet getirmek

Kayıtsız Üye
Rüyada bir bayan buzdolabından kek malzemesi aldı ve masaya dönüp bırakmak istediğinde birden sarsılarak elidekileri yere düşürdü. İkinci kez aynı şekilde , bu defa sanki biriyle boğuşur gibi kollarını bir güce karşı koymak için kaldırıp havada sallamaya başladı. Bir kez daha olduğunda ben oturduğum yerden kalkıp besmele ve kelime i şehadetle yardıma gittim. Sanki görünmeyen biri kollarımı tutup beni yıkmaya çalıştı.

Bu ruyayı gündüz vakti gördüm ve çok korkmuşum ki hem rüyada hem gerçekte bağırdım……


Yorum: Rüyada besmele ve kelime i şehadet getirmek

arifselim
Genellikle bu tür rüyalar tabir edilmez. Genel bir manada ise gören kimse için çok zor ve sıkıntılı bazı şeyler yaşamasına işaret eder. Önüne çıkan sorunlar olarak tabir edilmiştir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada besmele ve kelime i şehadet getirmek

Kayıtsız Üye
rüyamda banyada bir şey beni yönetmeye calışıyor bende kelime-i şahadet getiriyorum beesmele cekip elham süresini okuyorum sürekli karşımda ayna var baya bir cabalıyorum kendimi görüyorum aynadan rüyamın manası nedir aceba ?


Yorum: Rüyada besmele ve kelime i şehadet getirmek

arifselim
Üstteki rüya yorumunda olduğu gibi, insanın önüne çıkan ve karşılaşacağı sorunlara ve sıkıntılı bir zamana tabir edilir. Daha sonra bunların aşılacağı ümit edilir. Daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Fanny99
Annem rüyasında kelime şehadet getirmeye çalıştığını görmüş Eşhedü enla demiş uyanmış uyandıktan sonra devamını getirmiş ..Yorumlarsanız çok teşekkür ederiz


arifselim
Bu rüya annen için dua etmeye, ibadet etmeye ve Allah’ın rızasına kendisini daha çok yaklaştıracak ameller işlemesi gerektiğine tabir edilir. Kelime-i şehadet getirmek daima hayırla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda bagdac kurmuş elimi kalbimin üzerinde tutup salavat getirdim ve başka hiç bir şey görmedim nedir bu ruyamin yorumu cevaplarsaniz sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Bu kadar kısacık bir açıklama ile bir yorum yapamayız. Bu tür rüyalar için ancak hayırlıdır denilebilir. Zaten güzel bir rüya olduğunu gören kimsede hisseder. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.ruyanda ölîyordum son saniyelerimmis ve ben kelimei şahadet getirmem gerek diyerek heyecandan kelimei şahadet getirmekte zorlandim ama getirdim. Ne anlama geliyor acaba bu rüyam.


arifselim
Merhaba. Bu rüya ömrün uzun olmasına işarettir. ayrıca rüyayı gören kimse için bir ikaz ve hatırlatmadır. Helal ve harama riayet ederek yaşamak gerektiğine ve Allah’a karşı vazifelerini yerine getirmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum, rüyam şu şekilde başlıyor; öğretmenim,okul müdürüme heyecanla " Cumhurbaşkanımız şu müjdeyi verdi." diyorum o da çok seviniyor.Kucağıma kitaplar dolduruyorum ve Erzurum’a gidiyorum.Akşam karanlığında adını hatırlayamadığım bir yerin önüne geliyorum.Fakat burası dergah,vakıf gibi bir yer…sonrasında sanki savaşa gider gibi hazırlanıyorum.Bir ses bana "Haydi şaşırmadan söyle bakalım" diyor.Gidecekken bir köşede üç adet parlayan bıçak ve madeni paralar görüyorum.Madeni paradan az miktarda alıp gerisini bırakayım sadaka olarak veririm diyorum.Sonrasında yerden yükseliyorum,aşağısı çok kalabalık,insanlar üzerime doğru birer birer geliyorlar.Onların şeytan olduğunu düşünüyorum.Haykırırcasına Şehadet getiriyorum.Defalarca söylüyorum hiç şaşırmadan,ben söyledikçe onlardan kurtuluyorum birer birer…öyle bir mücadele veriyorum ki uyanarak kurtulmaya çalışıyorum.Kalp çarpıntısıyla uyandım ve Şehadet getiriyordum uyandığımda,ağlamaya başladım.Yorumlarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler…


arifselim
Aleykum selam. Rüyan anlamlı hayırlı ve güzeldir. Ancak ne var ki böyle bir rüyayı ancak gören kimsenin durumu bilinerek yorumlanması icap eder. Yoksa doğru bir yorumu yapılamaz. Genel olarak şerlerden ve şerli kimselerden kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();