Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
missa03
Abone

Yanlışlıkla gelen kontör nasıl iade edilir

Yanlışlıkla gelen kontör nasıl iade edilir

Kayıtsız Üye
Bu kul hakkını nasıl ödeyebilirim?
geçen ay bana bilmediğim bir numaradan 20 tl kontör geldi hattım turcell olduğ için otomatikmen kontörün yarısı eksiye düştü o yüzden geri gönderemedim ben de sonraki ay kontör yükledim telime aynı numaraya geri göndermeye çalıştım ama numarası faturalı çıktı. faturalı hattan nasıl kontör gönderdiğini de anlayabilmiş değilim açıkcası 🙂 elim de olmadan üzerime hak geçti ne yapmalıyım bu durumda? Arakana yardım için 10 tl ihh ye yardım etmiştim bu kontör gönderen arkadaşın hayrı diye Allah katında geçerli olur mu ? kalan 10 tlyide yine aynı şekilde bir fakire yada ihh ye göndersem hak kalkmış olur mu üstümden?

Okudunuz mu?  Kuduriye duasının arapçası

Yorum: Yanlışlıkla gelen kontör nasıl iade edilir

Hoca
Size yanlışlıkla kontör gönderen kişiyi aramalı ve helallik istemelisiniz. Helal etse ne ala ama helal etmese mutlaka ödenmelidir.
Allah sizi bu konuda sınamış sınavı kaybetmeyin


Yorum: Yanlışlıkla gelen kontör nasıl iade edilir

Kayıtsız Üye
numarayı gizliden aradığım da erkek açmıştı açıkcası tanımadığım biriyle konuşmak istemedim direk kontörü alır atarım diye düşündüm ama faturalı çıktı ne yazık ki hattı bende sildim numarayı. birde cia programından numarayı aratınca eski erkek arkadaşımın adı çıkmıştı şu an sözlü evlenicek odur düşüncesiyle de çok uğraşmak istemedim 🙂 yılan hikayesine döndü olay ben onun adına hayır yapıcam inşAllah hakkı kalkar üzerimden.

Bu kategoride yer alan Aileme ergenliğe girdiğimi nasıl söyleyebilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlışlıkla gelen kontör nasıl iade edilir