Rüyada ayet görmek

Rüyada ayet görmek

mucize
Hocam selamun aleykum. Ruyamda bir tabelanin uzerinde oldukca buyuk harflerle, Gozler onu goremez fakat o gozleri gorur gibi bir cumle yaziyordu sanirim enam suresi ayeti. Yanlis olmasin sanki habir de yaziyordu emin olamadim şuan ama yazi bunun gibiydi.Gece çok aglamistim ozel hayatimla ilgili. Uyudum teheccude kalktim sonra sabahi kildim yattim bir kaç rüya gördüm bir de bunu gördüm. Allahtan hep diliyorum insAllah dualarım kabul olur. Saolun arifselim hocam.

Buarada bu yazanin ayet oldugunu da biliyorum rüyamda burda da karsima cikti diye icimden geciriyorum


Yorum: Rüyada ayet görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarını gidersin. Bu hayırlı ve anlamı güzel bir rüyadır. Ancak özel değil genel olarak açıklanabilir. Duaların ve dileklerin kabulüne, hedeflerine ulaşmaya ve huzurlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();