Rüyada boğulan birini kurtarmak

Rüyada boğulan birini kurtarmak

Dumam
Selamın aleyküm ben rüyamda tanımadığım birinin kundaklı bebeğini suda boğulmaktan kurtarıyordum çok küçüktü cebime koyum çıkarıyordum sonra annesine veriyordum yorumlayabilir misiniz?


Yorum: Rüyada boğulan birini kurtarmak

arifselim
Aleykum selam. Her yönüyle çok hayırlı ve çok güzel rüyalardandır. Rüya sahibi çok büyük hayırlara ve iyiliklere imza atacağına, darlıktan ve sıkıntılardan birilerini kurtaracağına, adeta hızır gibi zordakilerin imdadına yetişeceğine ve hayatı boyunca sağlık ve huzur içerisinde yaşayacağına tabir edilir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada denizde birini kurtarmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar, rüyamda büyük bir gemiye insanlar biniyor. Ailemden insanlarda orda, ben o esnada oraya değil küçük bir kayığa biniyorum. Hava çok güzel ama rüzgarlı, gemi hareket ederken kendi kız kardeşimi gemiden düştüğünü, suyun içinde durduğunu görüyorum. O küçük kayıkla rüzgar sayesinde yanına gidiyorum, kayığa tutunup ayağımı ona uzatıyorum. Sonra pnu kucağıma alıp suyun üstünde tutuyorum, onu suyun üstünde tutmaya çalışırken kendim altında kalıyorum ama o kendine gelene kadar asla bırakmıyorum onu. Ve kurtarıyorum. Bana sonradan kimseye söylemediği şeyi söylüyor, düşmediğini kendisinin atladığını söylüyor. Ben ağlamaya başlıyorum. İnşAllah hayırlı olur, anlamı nedir


Yorum: Rüyada boğulan birini kurtarmak

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı bir rüyadır. Aile yaşantınız günden güne daha iyi bir konuma gelecek, sizin ailenize yapacağınız katkı ile sevinmelerini sağlayacaksınız. İmkanların artması sayenizde gerçekleşip huzurlu bir aile tablosu çizilmesini sağlayacaksınız. En iyisini bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Bu rüyada dünya hayatında kurtuluş (islam) gemisinde olan aile fertlerini izleyen bu rüya sahibi kendisi yolun başında olan gemiye binmeye iradesi yetmeyen biridir. Yoldan kasten sapmaya niyet etmiş olan kardeşini her türlü meşakkate katlanarak ilgi, alaka ve sevgisiyle ona sahip çıkacak ve onun içinde barındırdığı asıl düşüncelerini onunla paylaşmaya sevk ederek sırdaş seçecek. Aziz ve Kadir olan Allah cümle müslümanları kurtuluşa erenlerden eylesin. (Amin)


Eyzun
Selamünaleyküm. Evlilik için istihareye yattım ve ilk gün rüyamda çocuğun kız kardeşini gördüm benim iş yerim varmış ve oradan aldığı bir şeyi değiştirmek için gelmiş o sırada bana abisiyle ilgili bir şeyler anlatıyor. İkinci gün ise insan kalabalığı varmış ama kimin nişanı olacak bilmiyorum. Üçüncü gün ise namazı kılamadım sadece istihare duasını okuyup uyudum ve selden boğulan bir kişiyi kurtardığımı gördüm. Kurtardığım kişi de eski görüştüğüm birisi ve şu an evli. Bunun anlamı sizce hayır mıdır?

Selamün aleyküm. Evlilik için istihareye yattım. İlk gün rüyamda istihareye yattığım kişinin kız kardeşini gördüm. Benim iş yerim varmış ve oradan aldığı eşofmanı değiştirmek için gelmiş o sırada abisiyle ilgili bana bişeyler anlatıyor. İkinci günün rüyasında ise bir nişan topluluğu varmış ama kimin olduğunu bilmiyorum. Nişan olduğunu topluluk olduğunu biliyorum ama görmüyorum. Üçüncü gün ise istihare namazını kılamadan duasımı yapıp uyudum ve bu defa da sel den boğulan birini kurtarırken gördüm. Kurtardığım bu kişi de tanıyorum ama şu an benimle ilgisi yok eski görüştüğüm biri ve şu an evli. Rica etsem hayır mı şer mi yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İlk iki rüyanın tabirinde Evlilik için girişimlerde bulunacağını, mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olacağını hayatının çok iyi bir şekilde sürüp gideceğini işaret eder İkinci rüyanda ise gurur kaynağı sayılabilecek davranışlarda bulunacağın anlamına gelmektedir. Rüyalarının hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada suda boğulan birini kurtarmak, rüyada birisi bogulmak uzere iken kurtRmak, rüyada havuzda bogulani kurtarmak

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();