Rüyada elinden ağaç çıkması

Rüyada elinden ağaç çıkması

Kayıtsız Üye
Rüyamda sol elimden bir ağaç çıktığını gördüm. Sol elimin serçe parmağının yanından bir ağaç yeşermişti. İlk olarak mantıksız geldi ama çok güzel bir ağaçtı henüz küçüktü. Arkadaş burada ağaç olmaz çekip alalım dedi. Ama ağacın kökü derimin içinden omzuma kadar damar gibi uzanmaktaydı. Bu rüyayı gördüğümde mutlu bir hisse kapıldım.

Rüyamda sol elimden ağaç çıktı. Çok garipsedim mantıklı gelmedi bana rüyamda bana ama o kadar güzel bir ağaçtı ki yemyeşil. Acaba asılsam gelir mi diye baktım kökleri omzuma kadar damar gibi gidiyordu? Bu rüya beni çok etkiledi çok merak ediyorum nedir?


Yorum: Rüyada elinden ağaç çıkması

Tohat
Cevap 1
Uyandığınızda güzel şeyler hissetmiş olsanız da maalesef tabiri öyle değildir. Ufak tefek maddi çöküntülere girilecek veya borçları kapatmak için zarara uğrayacaksınız. Fakat elbetteki aksinin olup olmayacağını Allah bilir.


rüyada vücuttan ağaç çıkması, rüyada.elden.kücük.agac.cıkması

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();