Rüyada tavşan yakalayıp geri bırakmak

Rüyada tavşan yakalayıp geri bırakmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm . Rüyamda yanımdan hızlı bir şekilde tavşan gecerken birden bire tutuyorum rengi koyu bir renk, elime alıp giderken keserim akşam bunu yerim gibi şeyler düşünüyorum tam o sırada tavşan gözlerime bakıyor geri kıyamayıp bırakıyorum , duvardan atlayıp gidiyor geri kontrol amaclı duvarın arkasına baktığımda komşumuz cıkıyor cama ne yapıyorsun filan diyor tavşan vardı burda filan deyip atlıyorum bende duvardan tavşanı görüyorum komşumuza göstermek için ensesinden tutup kaldırdığımda tavşanın içinden bir beyaz tavşan cıkıyor ve kayboluyor rüyamın anlamı nedir aceba ?


Yorum: Rüyada tavşan yakalayıp geri bırakmak

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin eline geçecek ve bütün hayatını olumlu yönde değiştirecek bir fırsatı kaçıracağına ve bundan dolayı çok pişman olacağına işaret olarak tabir edilir. Esasen genel olarak tavşanı yakalamak çok hayırlı olarak kabul edilir. Yinede bir uyarı niteliğinde kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyada 1 Den çok tavsan yakalayıp bırakmak, rüyada canli tavsan yakalayip birakmak

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();