Rüyada dünyanın hızlı dönmesi

Rüyada dünyanın hızlı dönmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda karanlık bir bahçedeydim ve gökyüzünü izliyordum. Sonra bir yıldız kaydığını gördüm ve daha sonra yıldızlar kaymaya ve dünya hızla dönmeye başladı. İnsanlar yanıma toplandı ve biz de dünyanın tersine doğru koşmaya başladık böylece zamanı yavaşlatabiliriz dedik. Daha sonra biri çıktı ve bana sen her şeyin çabuk olmasını istiyorsun o yüzden böyle oldu. Sabretmeyi bilmelisin her şeyin bir zamanı var o zaman olacak dedi. Ben son zamanlarda dua ederken tez zamanda olsun diyorum acaba bundan mı böyle bir rüya gördüm? Yorumlarsanız sevinirim.


Yorum: Rüyada dünyanın hızlı dönmesi

arifselim
Merhaba. Aslında bu rüyayı tabir etmeye hiç gerek yoktur çünkü sen zaten durumuna göre gerekli olan mesajı çok açık bir şekilde almışsın. Bunu aynen o şekilde kabul edebilirsin ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada gokyuzunun çok hizli donmesi

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();