İstihare rüyasında yolculuk yapmak

İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Ne olur
Hocam ben eşimle ayrılma aşamasındayım.Istihareye yattıgim 2. gün çocuğumla birlikte uzak yerlere trenle yolculuk yaptığimi gördum.Gece lavaboya kalkıp tekrar yatıncada Cumhurbaşkanımiz Recep T.Erdoganla tokalaşıp kısa bir sohbet ettiğimizi ve Erdoğana tavsiyede bulunduğum için bana yazılı tabela gibi bişey verdiğini gördüm.Rüyamın yorumunu acil yapabilirmisiniz.Hayırlımı değilmi.


Yorum: İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Tohat
İlk rüyanızda gördüğünüz gibi uzun yolculuğa delalet ettiği gibi karakteriniz hakkında da bilgi vermektedir. Alçakgönüllü, yetinmeyi bilen, kibir sahibi olmayan, var olanla idare etmeyi bilen bir kimse olduğunuza işaret eder.
İkinci rüyanız ise en güzel rüyalardan biri olarak kabul edilmekte olup başarılarla dolu bir hayata ve huzurla dolu bir geleceğe delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();