İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

Ne olur
Eşimle boşanmayı düşünüyorum.Evliliğin devamında hayır varmı dıye istihareye yattığım 3.günde açık bir alanda sanki yeşil ve ağaçliķ , ama tam hatırlamıyorum çok lezzetli yemekler gördüm, iş arkadaşlarıyla beraber alandaydık.Tencereyle dolu yoğurt çorbasını tepeme dikip içiyordum,biraz üstüme döküldü,ama çok lezzetliydi.Lütfen site yöneticisi rüyamın yorumunu yazarsa sevinirim.Çok acil.


Yorum: İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

Tohat
Öncelikle rüyanızdan iyi bir şekilde bahsetmiş olmanız uyandıktan sonra iyi hisle uyandığınız varsayarak yorumlayacak olursak niyetinizin hakkınızda hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Bunu destekleyen rüyanız da olumlu olduğunu göstermektedir ki istiharenin bir kereyle olup bitmediğini bilmek gerekir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();