İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Kayıtsız Üye
İstihare namazı kıldım ve rüyamda küçük bir seccade mağazası gördüm, birsürü seccadeler vardı ve duvarlar ve seccadeler olmak üzere hepsi krem rengiydi. Arkadaşımla seccade satın alıyorduk, acaba bu rüya hayırlımı değilmi. Krem renginin anlamı nedir ?


Cevap: Istihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlımıdır ?

imamhatipli42
Kardeşim istiharede genelde kırmızı olumsuz yeşil olumlu anlamına gelir. Ama kremi hiç duymadım siz tekrar yatarsanız istihareyeiyi olur. İstiharede sadece renklerle sonuca varılmaz kardeşim siz ne için istihareye yatmış iseniz o konu ile ilgili ipucu da görülebilir.


Yorum: İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben benimle evlenmek isteyen biri için istihareye yattım. Rüyamda bir minibüsün içinde kuzenimle birlikte kısa mesafeli yolculuk yapıyorduk. Yolculuk bitince eski oturduğum mahalleye geldiğimi gördüm. Son durak orasıymis. İndiğimde ise minubusun krem rengi ve eski Yeşilçam minibüslerinden olduğunu gördüm. Bu ne anlama gelir yardımcı olur musunuz ?


Yorum: İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Tohat
Merhaba. İstiharenin neticesini alman için bu rüyadan uyanırken ne hissettiğine bakmalısın. Eğer rüyaya bakılacaksa rüyanın tabirine göre senin elde ettiğin başarılarını elinde tutmak için büyük bir çaba sarf etmen gerektiği yönündedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


istiharede krem rengi görmek, istiharede krem renk görmek, rüyada krem rengi görmek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();