El ile boşalma caiz mi

El ile boşalma caiz mi

Osmanlııtorunu
Arkadaşlar s.a.Bir şey sorucam bu konu hakkında günah diyeni var haram diyeni var.Ne yapmalıyız?İnsanın kendisini kontrol etmesi için bir ihtiyaç değil midir bu?


Cevap: El ile boşalma caiz mi

Hoca
< Arkadaşlar s.a.Bir şey sorucam bu konu hakkında günah diyeni var haram diyeni var.Ne yapmalıyız?İnsanın kendisini kontrol etmesi için bir ihtiyaç değil midir bu?
>

ihtiyaç olan evliliktir, elle nikahlanmak değil.


Cevap: El ile boşalma caiz mi

İnanc
VeAleykumselam güzel kardeşim

< Ne yapmalıyız?İnsanın kendisini kontrol etmesi için bir ihtiyaç değil midir bu? >
Kontrol edebilmen için

1.Oruç tut
2.Yaşın müsaitse evlen
3.Rüyanda İhtilam olursun zaten sabret


Cevap: El ile boşalma caiz mi

islamyolu
< Arkadaşlar s.a.Bir şey sorucam bu konu hakkında günah diyeni var haram diyeni var.Ne yapmalıyız?İnsanın kendisini kontrol etmesi için bir ihtiyaç değil midir bu?

>

Zinaya Düşme tehliken varsa Kontroldan çıkıyorsan. nefsine hakim olamayacaksan o an. müsaade var


musab
< Zinaya Düşme tehliken varsa Kontroldan çıkıyorsan. nefsine hakim olamayacaksan o an. müsaade var >

aslında kardeş, bu fetvaya dayanarak millet napayım zina mı yapayım diyo mastürbasyon yapıyor.aslında dayansa dayancak yani.


islamyolu
< aslında kardeş, bu fetvaya dayanarak millet napayım zina mı yapayım diyo mastürbasyon yapıyor.aslında dayansa dayancak yani. >
O an diyorum kardeş Anlamışındır. yani başka elinde çare olmasa. yoksa kafaya göre senin dedigin gibi derlerse olmaz tabiki. dayanması lazım. demek istedigim son nokta..


sahinn41
Mükafatını düşünün zaten yapmazsınız.


musab
< O an diyorum kardeş Anlamışındır. yani başka elinde çare olmasa. yoksa kafaya göre senin dedigin gibi derlerse olmaz tabiki. dayanması lazım. demek istedigim son nokta.. >

tabi anladım kardeşim.sen de beni anlamışsındır.


Kayıtsız Üye
ben 17 yaşında lise 3 öğrencisiyim 5 vakit namaz var Allah’a şükür . Bu aralar ahir geçlerinin sorunu olan şehvet sorunu bende bazen yükselmeye başladı kafamızı öne eğip yürüyoruz . Elhamdülillah ama yolda islamiyete uygun giyinmeyen bir kadın o ilk görüş kısmında gördüğüm gibi kafamı çeviyorum ama sönmüş şehvetimi yeniden uyandırıyo ne güzel tam geçti diyorum uyuycam şeytan bu sefer o yolda gördüysem eğer onları aklıma sokuyor uykuya dalmam 20 25 dk bunla geçiyor . özür dileyerek söylüyorum uyuycakken bazende sınıfta falan durduk yerde sertleşme oluyor utanıyorum öyle olunca yazın bir yerde çalıştım sabah kalkınca rüyalanma oluyodu bazen işe bir 20 25 dk geç gidiyodum usta nerdesin diyince anlıyodu yani abi böyle böyle dedim gusül aldım onlarda namaz kılıyor ama bana arada bir depoyu boşalt dedi abi uygun olmaz dedim sizce böyle durumlarda bu caiz midir yoksa hep rüyalanmayımı beklemek en doğrusu olur ? artık hep sağ tarafa dönük yatıyorum öyle yatmaya başlayınca rüyalanmada azalma oldu sizce evlenene kadar rüyalanarak mı bu ihtiyacı gidermeyi bekleyeyim bu sağlıklı olurmu lütfen yardım edin bazı arkadaşlarım sen ilerde evlenince gerdekte 2-3 dkda iptal olursun diyor bende oralı olmuyorum sizce doğrusu nedir yardımlarını bekliyorum uygunsuz bişey yazdıysam lütfen affedin .


Kayıtsız Üye
Allah seni imanınla yoldaş kılsın. Ne güzel bir müslümansın. Allah’tan korktuğun için ne yapman gerektiğinin yolunu arıyorsun. Çok da iyi ediyorsun. Eğer rüyalanma yoluyla rahatlıyorsan sıkıntı yok en güzeli ve rahmet olanı budur. Başka bir yola başvurma.. Allah’a emanet ol, Rabbim senin gibi gençlerin sayısını artırsın.


selçuk111
ben engelli olduğum için mastürbasyon yapamıyom çok rahatsızım rahatlayamıyom acaba el ile boşaltabilecek aile yardımı alsam yada masaj salonu caiz olurmu


muvaffak
Engelli iseniz boşalmanın farklı yollarını doktora danışarak bulabilirsiniz. Bahsettiğiniz seçeneklerin ikisi de zina kategorisine girer, haramdır.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();