İstiharede mavi ve yeşil çiçek görmek

İstiharede mavi ve yeşil çiçek görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam ben ıkı gündür istihareye yattım sevdiğim bir kışı var onun hayırlı olup olmadığını anlamak ıcın ılk rüyamda annem onun aılesi ve kendısi ile telefonda görüşüyordu ve iki tane de biri mavi biri yeşil çiçek gördüm.ikinci ıstıhare rüyamda ise onla evlı olmuş oluyorduk ve kendı evımızde bır kaç küçük çocuk gördüm gelen mısafırlere ise onun resmını gosterıyordum.Resim yeşil renkte idi.Bunu nasıl yorumlamak doğru olur hocam sımdıden Allah razı olsun cevaplarsanız çok mutlu olurum.


Yorum: İstiharede mavi ve yeşil çiçek görmek

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun her iki rüyada istihare için hayırlı ve olumlu olarak yorumlanır. Ancak en doğru işaret ise senin kalbinin meylettiği şeydir. Bu meyil sana daha açık bir işaret olarak kabul edilir. Ayrıca evlilik için istihare en son şey olmalıdır yani ilk önce istişareler edilmelidir.


Istihare

eminee
merhaba hocam ıkı gündür ıstihareye yattım.Sevdıgım kışı var ve hakkımda hayırlı mı degıl mı onu öğrenmek ıcın.İlk rüyamda biri mavi diğeri yeşil iki çiçek gördüm ve benım annem onun ailesi ve kendısı ile telefonda görüşüyordu.İkinci istiharemde ise evli oluğumuzu ve evımızde bir kaç çocuk olduğunu gördüm.Kapıyı ıkı kışı çalıyor ve onlara sevdıgım kışının resmını gosterıyordum.Resım ise yeşil renkte idi.Uyandıgım da ıcımın rahat olduğunu hissettim hocam.Bunu nasıl yorumlamak doğru olur.


Yorum: İstiharede mavi ve yeşil çiçek görmek

eminee
Allah razı olsun hocam uyandığımda ıcımın rahat huzurlu olduğunu hıssettım.


istiharede yeşil çiçek görmek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();