Herşeyden sıkıldım hayattan soğudum

Herşeyden sıkıldım hayattan soğudum

Muhammed93
93 doğumluyum yani 23 yaşındayım.
Kendimi bildim bileli sıkıntılı geçiyo.
Askerden geldikten sonra, sonradan öğrendim üzerimde musallat varmış. Bi kaç ciddi ağır sıkıntı yaşadım.
Hocaları gezdim, kimi 4 musallat var başımdaki yaşlı ama çok güçlüymüş. Kimi mussallat var diyo. Kimide yok diyo. Kimide hacamat yaptır diyo. Enson bir hocayla konuştuk.
Ben 6 aylıkken bulaşmış ilerleyen yaşlarda sıkıntı yaşadığımı belirtti. Ama 400 lira istedi durum yoktu kaldı öyle…….
Şimdi öncelikle Babam beni liseye yazılırken elektronik istedim, başka yere yazdı. Okulu bıraktım. Küçükken bir yere göndermedi. Kaldım öyle Uzunu hikaye. Beni inşaata soktu fayas işleri. Derken 1 sene önce belim gitti fıtık olabilir. Bedenimde ciddi sorunlar var. Çoğu işlerde çalışamıyorum. Benim yaşımdakilere bakıyorum birde kendime bakıyorum çok üzülüyorum. Hayattan soğudum. Babamla hep kavga gürültü olay sıkıldım herşeyden.
ben susuyom o inat geliyor beddua ediyo kızıyo ben onu iki dünyada da Allah a havale ettim..
Bi kere 17 yaşındayken, yine babamla olay çıktı. Bu sefer kendimi Öldürmeye karar verdim. Yani nolmalde ölüydüm. Ölümden döndüm..
Bide 7- 8. Sınıfra sevdiğim bir kız vardı. Olmadı ama aradan 7 8 sene geçti hep onu görüyorum rüyamda. ama o başkasıyla ciddi düşünüyo 7 pek konusmuyorm. Dua ediyorum görmek istemiyorum diye. Yine görüyorum.
Bide çocukluktan beri kanatsız uçtuğumu görüyorum. Norma halimle ve akıl düşüncrlerimle bişey yapmadan uçuyorum.
Bide genelde kötü rüyalar görüyorum.
Şimdi kendini öldürmek haram şirk olmasa çoktan öldürmüştüm. Hayattan soğudum herşeyden sıkıldım. Yaşıyan ölüden bir farkım kalmadı. Eğer bedenim sağlam olsaydı burdan giderdim kendime gelirdim. Ama şimdi çok kötüyüm ölmek için dua ediyom Arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapıcam bilemiyorum.
– Dalgınlık, yoğun halsizlik, sinir stres, genelde yemek yerken değişik bir tat gelince, vücudum aniden titriyo kısa bir sürelik..
Sıkılmaktanda sıkıldım. Bi ölmek bir yaşamak kutulmak istiyom ne istediğimi bilmiyom.


Yorum: Herşeyden sıkıldım hayattan soğudum

hayırlısı23
Allah’a sığın namazlarını düzenli kıl yatmadan önce felak nas ayetel kursi oku yat. Herşeye besmele ile başla. Bak o zaman huzurlu olucaksın. Seni iyi anlıyorum yaşadığın hayat ortam vs. istemediğin bir hayatı yaşamak istemiyorsun. Yavaş yavaş yeni yerler gez başka insanlarla tanış başka ortamlar şehirler gör biraz kafanı dağıt sonra bir iş bul biraz para biriktir kendi evine çıkarsın evlenirsin arabanı alırsın vs. zamanla olur bu işler yeter ki pes etme, kitap oku spor yap, film izle genel kültürünü geliştir. Pis ortamlardan uzak dur gerek insan olarak gerek fiziksel olarak. Hayatını düzene sok kaldığın yer düzenli temiz olsun inşAllah düzelirsin.


Yorum: Herşeyden sıkıldım hayattan soğudum

Kayıtsız Üye
Bu kadar genç bir yaşta hayatın bu kadar ağır gelmesi zor bir sınav. Kendine gelmek için buralardan gitmen gerekiyorsa hedefin bu olsun. Evden ayrılıp kendi evini kurmayı amaç edin. Buna bedenin şu an izin vermiyorsa ilk işin sağlığına kavuşmak için çaba göstermek olsun. Sen bu halde çaresiz ve mutsuz oldukça insanlar sana yaklaşmak istemezler ve daha da yalnızlaşırsın. Dua eden bir Mümin olduğuna göre tüm derdini Allah’a aç ve ondan yardım iste. Namaz kılıyor musun? Kulun Allah’a en yakın olduğu yer secdedeyken biliyorsun. Anlat derdini Rabbine. Sağlık dile, iyi bir iş ve eş iste. Kendi yuvanı kurup babanla mesafeli yaşamayı iste. Allah’ın seni duyduğunu biliyorsun ve babana karşılık vermeyerek Allah’ın sevdeceği bir iş yapıyorsun Rabbim sana da elbette nimetler verecektir inşaAllah. Ama önce sen bir kendine bak bir işverenin çalışmak isteyeceği biri misin, bir kızın evlenmek isteyeceği bir delikanlı mısın? Bu halinle değilsin di mi. Peki öyle olmana ne engelin var? Bugünden başlasan her gün kendin için iyi birşeyler yapsan seneye bu zamanlar çok çok daha iyi durumda olmaz mısın? Belli ki ailen sana destek değil hatta belki sana kötü sözler söyleyip moralini bozuyorlar. Ne yapalım sen de Allah’a daha çok sığınırsın o sana yeter. Sen bugün çektiğin sıkıntıları aşabilirsen inşaAllah ileride kendi aileni kurup mutlu olursun ve babanın sana yaptıklarını sen ona yapmazsın. Dua etmeye devam ettiğin sürece kazanacaksındır inşaAllah.


Yorum: Herşeyden sıkıldım hayattan soğudum

Kayıtsız Üye
hikayenizi okudum kardeşim resmen benim hayatım anlatılmış gibi bende ilkokuldan beri sevdiğim bir insanı sürekli rüyamda görüyorum ama o başkasıyla ciddi düşünüyor şimdi de 19 yaşındayım ailem dinimi yaşarken bana sorunlar çıkarıyor ama ben hicbisey istemiyorum dünyalık bicbir şeyde gözüm yok bir an önce kıyamet kopsun ve bizler Allah’a kavusalim istiyorum


hayattan soğudum, herşeyden sıkıldım ne yapmalıyım

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();