Rüyada eski eşiyle kahvaltı yapmak

Rüyada eski eşiyle kahvaltı yapmak

Fevzi
Merhaba ben eşimden 6 ay önce ayrıldım. Rüyamda eski eşimin ailesinin evinde kalıyorum. Sabah eski kayınvalidem eski eşim birlikte kahvaltı masasında oturuyoruz. Konuşmalarımızda alınacak ev ile ilgili konuşuyoruz. Nerede evler var bunları konuşuyoruz. Ayrıca eski eşime bir ışıklı eşya gösterip bundan bizde varmı deyip soruyorum ve o eşyanın farklı renkte Işık verenini de alıyorum.
Rüya bu şekilde yorumlarsanız sevinirim
En doğrusunu Allah bilir

Merhaba
Ben eşimfen 6 ay önce ayrıldım. Rüyamda onların evinde kalmışım sabah kalktığımızda eski kayınvalide ve eski eşimle birlikte kahvaltı sofrasında kahvaltı yapıyoruz. Sohbette alınacak bir ev aranıyor ve nerede evler var bu konuşuluyor. Ayrıca eski eşime ışıklı bir eşyanın bizde olup olmadığını ve benzer bir eşyayı alacağımı söylüyorum.
En doğrusunu Allah bilir
Yorumu nedir acaba


Yorum: Rüyada eski eşiyle kahvaltı yapmak

arifselim
Merhaba. Eski eşini bu şekilde görmek hayırlı olarak yorumlanmıştır. En açık anlamı ise, gören kişinin içerisinde bulunduğu ve günlük yaşadığı bazı sıkıntılarından Allah’ın izniyle kurtulmasına ve feraha kavuşmasına alamet eder. Sende Allah’tan hayırlısını ise, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada eski eşle kahvaltı yapmak, rüyada eski eşimle kahvaltı yapmak

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();