Sürekli olumlu rüya görmek

Sürekli olumlu rüya görmek

Tong Yabgu
Selamün Aleyküm hocam benim size bir sorum olacaktı ben dini ibadetlerini çok yerine getiren biri değilim kötü özelliklerimde var ağzım bozuk yaşca biraz küçüğüm sizlerden hocam benim rüyamın tabirleri hep çok güzel çok iyi istediklerimin olcağına hayallerimin bekletinlerin olcağına şans çıkcağına gibi gibi bu türde rüyanın tabirleri çıkıyor neden böyle oluyor ben bu kadar güzel rüyaları ve anlamları hakettiğimi düşünmüyorum.Her zaman istediklerinin beklentilerinin hayallerinin olcağı tabirinde rüya görüyorum yani çok sık çok fazla rüya gören biri değilim ama gördüklerim de böyle çıkıyor.Biliyorum Rüyalar ile amel edilmez onu öğrendim ama yine de Allah belki bana uyarı yapıyor dine gel diyor.Bilmiyorum hocam ben sizlere sormak istedim.Allah sizden Razı Olsun.napmam gerekiyor


Yorum: Sürekli olumlu rüya görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Öncelikle şunu tekrar hatırlatmak lazım; bunlar adı üstünde birer rüyadır o kadar. Rüyalarının olumlu yorumları ise iyi bir şeydir. İnsandan eksiklikler ve hatalar olabilir. Önemli olan bunların farkına varması, tövbe etmesi ve kendisine çeki düzen vermesidir. ayrıca rüyaların yorumları bazen yıllar sonra hatta 20 – 30 yıl sonra bile çıkabilir, bunu bilemeyiz. Biz yine daima Allah’tan hayırlısını dileyelim.


Yorum: Sürekli olumlu rüya görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda bir kapi var . kapi yukarida kapiyi aciyorum baca gibi ama baca degil. alti geniş biraz uste doğru daraliyor ve disari gozukuyor. duvarin bir tarafi açik maviyle boyalid diğer taraflarda eski boyasi duruyor ve yukardan kuş pislemis gibi bakiyorum badana sicramis . demekki yukardan badana yapanlar siçratmis diyorum . yukari tarafi acik işik gorunuyor.


Yorum: Sürekli olumlu rüya görmek

arifselim
Çok güzel ve hayırlı anlamda kabul edilir. Rüya sahibinin çıkmazlardan kurtulacağına, çaresizliklerine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümler bulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyada badana , hep olumlu rüya gormek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();