Rüyada birini farklı surette görmek

Rüyada birini farklı surette görmek

Can1920
Rüyada sevdiğin birini farklı surette görmek ve rüyada sevdiğini saçı farklı renge boyalı, tekerlekli sandalyede görmek
Rüyamda sevdiğim bana beni sevmediğini söylüyordu ama rüyamda gördüğüm kişi önce o iken, sonra bir odaya geçip konuşacağımız vakit bir anda farklı biri olarak görünmeye başladı suret olarak. Sanki en başta babanızı görüyorsunuz sonradan bir bakıyorsunuz o kişi babanız suretinde değil de amcanız suretinde görünüyor gibi düşünebilirsiniz.

Ayrıca bu rüyadan sonraki gecelerin birinde yine sevdiğimi gördüm rüyamda. Bu sefer kendisiydi ve normalde saçı siyah olan kadının saçı kızıl turuncu arası sanki kınalı bir saçtı. Ayrıca tekerlekli sandalyedeydi. Bu sefer hiç konuşmadık. Günlerdir onun için dua ediyorum ve yatmadan önce onu rüyamda görerek Allah’ın müsade ettiği kadarıyla aramızdaki ilişkinin ne olacağını, onun da beni sevip sevmediği vs. gibi meseleleri öğrenmek için dua ediyordum. Bu dualarımın üstüne bu iki rüyayı görmem yorumlatma isteği doğurdu bende
Bu hususta ilmiyle bana yardım edecek tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepimizden razı olsun.


Yorum: Rüyada birini farklı surette görmek

Tohat
İlk rüyanın tabiri şu şekildedir. Bazı durumlara karşı olan sabrın ve takatin kalmadığına bıkkınlık yaşadığına ve dikkatinin dağılmasına, dalmana neden olan durumlar yaşadığına delalettir.
İkinci rüyanda dikkat etmediğin takdirde bazı sıkıntılarla karşılaşma ihtimaline, sosyal, aile veya iş hayatında olabilecek sorunlara işaret eder. Sevdiğin kızla ilgili tabir edilmediği gibi onun senin hakkında hayırlı olup olmadığını öğrenmen için istihareye yatmalı veya istişare etmelisin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada birini farklı surette görmek, rüyada birisni degisik gormek

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();