Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Kayıtsız Üye
Kızım gece biraz korktu gerçi daha çok küçük dediklerimi anlamıyor ama ben onunla anlıyormuş gibi konuşurum hep. Korkmasın diye kızım ben yanımdayım, Allah da yanımızda dedim. Acaba söylediğim söz caiz mi? İmanıma zarar verir mi?


Yorum: Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Kuldurdileyen
Çocuk sabidir. Günahsız olanın gördüğü de farklıdır. O yüzden o yatarken gece onların çok yakınlarında Kuran okumaktan çekinin, ola ki uyanıp onu dinlemeye gelenleri görürlerse korkarlar.

Allah her yerdedir. Yanınızda. Her yarattığı varlığın yanında. Yaradıp bizi bırakıp gitmiş değildir. Ayrıca koruma için melekler de vermiştir. Onlar gitse idi düşmanlarınız sizde 10 dakka da akıl bile bırakmazdı.

Siz çocuğunuza ne güzel dediniz. Siz bunu muhakkak imanınızla söylediniz. Bu sözü size imanınızı lekelemek isteyen şeytan söylüyor siz imanınızdan emin olun Allah yanınızda. Hatta kendisini koruması için hiç ayrılmayan melekler de verdiğini de söyleyin ona. Siz yanında olmasanız bile gördüklerinin ondan daha çok korktuğunu çünkü onların Allah tan çok korktuğunu söyleyin. Allah ın hiç bir çocuğa onların yanaşmasına izin vermeyeceğini Allah ın çocukları çok sevdiğini anlatın.


Yorum: Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

seyit gazi
bir anne dini konularda çok şey bilmeyebilir hatta çocuk büyüyüp iyi bir hocadan bir eğitim alacağı zaman anne babanın öğrettiklerini unuturmakta gerekir ama çocuğuna Allah a nasıl dayanıp güveneceğini, helali haramı temizi pisi, bir anne gibi hiçkimse öğretemez.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();