Saç Düzleştirici Kullanmak Veya Saçları Fönlemek

Saç Düzleştirici Kullanmak Veya Saçları Fönlemek

Kayıtsız Üye
Abi eşim evde saçlarını düzleştiriyo. Böyle şidmi türkçesini bilmiyorum (stijltang’la) yani saç düzleştirici gibi birşey. Ama bu herseferinde saçı daha çok yanıyo ve saç yıpranıyor. Aynı şekilde saç kurutma makinesiylede yapıyo. Böyle bizim normal saçları kurutup bırskmak değil. Kurudktan sonra heryere birdaha geçiyor düz olması için ama saçlara çok zararlı. Bu caizmi? Kendine zarar vermek haram ya, buda öyle birşeymi yoksa caizmi?


Yorum: Saç Düzleştirici Kullanmak Veya Saçları Fönlemek

muvaffak
Fön, Saç kurutma makinelerinin yaydığı ısı saçlara ve kafa derisine zarar vermektedir. Ardından zarar vermesi çok bariz olan başka aletlerin kullanımı ise kişinin sağlığını tehdit altına almakta (radyasyon, aşırı ısının direkt teması gibi) ve geri dönülemeyecek problemlere yol açması ihtimal dahilindedir. Kişinin kendine bilerek zarar vermesi ayetle yasaklanmıştır. Kişi ciddi bir rahatsızlık, tıbbi bir problem yaşamadıkça fıtratını bozmaya çalışmamalıdır.

Yorum yapın

1melek.com petinya.net Kompozisyon/ !function(){"use strict";if("querySelector"in document&&"addEventListener"in window){var e=document.body;e.addEventListener("mousedown",function(){e.classList.add("using-mouse")}),e.addEventListener("keydown",function(){e.classList.remove("using-mouse")})}}();